Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Verdrietig nieuws over zoontje Michael Bublé

Verdrietig nieuws over zoontje Michael Bublé

Verdrietig nieuws over zoontje Michael Bublé

Zanger Michael Bublé heeft al zijn afspraken voor deze week plots geannuleerd. Zo cancelde hij ook op het laatste moment zijn bezoek aan RTL Late Night, waar hij aan tafel zou schuiven. De reden was nog onduidelijk, maar nu zijn er geruchten omhoog gekomen dat zijn afwezigheid te maken heeft met gezondheidsproblemen van zijn zoontje Noah.

Ontzettend trots
De 41-jarige zanger sprak zich eerder deze week nog uit over zijn twee kinderen. Hij is vader van twee zoontjes, op wie hij liet weten ontzettend trots te zijn. “Mijn doel in het leven is dat zij mooie, gelukkige mensen zijn”, vertelde Michael aan mannenblad PrideSource.

Behandeling in de VS
Nog geen dag later nadat dit openhartige interview gepubliceerd werd, is er nu erg verontrustend nieuws over de gezondheid van Noah naar buiten gekomen. Michael en zijn Argentijnse vrouw Luisana zouden naar de VS zijn gereisd, omdat er kanker bij hun zoontje Noah zou zijn ontdekt. Dit melden zowel de Argentijnse krant La Nacion en de Amerikaanse  website Perez Hilton. De ouders zouden hun zoon gelijk willen laten behandelen in de Verenigde Staten, en dat zou dan ook de reden zijn voor Michaels afzeggingen deze week.

Michael noch zijn management hebben zich hierover uitgelaten. We wensen de zanger en zijn vrouw veel sterkte toe!

 

Bron: Grazia, Perez Hilton

Lees ook: