Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Verdrietig nieuws: tweeling van Ferri en Noëlle Somogyi opgenomen in ziekenhuis

Verdrietig nieuws: tweeling van Ferri en Noëlle Somogyi opgenomen in ziekenhuis

Verdrietig nieuws: tweeling van Ferri en Noëlle Somogyi opgenomen in ziekenhuis

Na grote blijdschap, nu verdrietig nieuws voor Ferri (48) en Noëlle Somogye (30). De vandaag jarige Noëlle deelt op haar Instagram dat haar pasgeboren tweeling recentelijk is opgenomen in het ziekenhuis. Haar baby’s Lux en Imre, die prematuur zijn geboren, hebben het RS-virus opgelopen. Een van de twee jongens, Imre, heeft zelfs op de intensivecareafdeling gelegen.

Tweeling opgenomen in ziekenhuis

Op 6 juli is de tweeling opgenomen in het ziekenhuis met een luchtweginfectie. Lux bleek na een aantal dagen stabiel en mocht al vrij gauw weer naar huis om daar verder op te knappen.

“Imre heeft minder mazzel gehad en naast het RS-virus heeft hij ook het Rhinovirus”, schrijft Noëlle. Het kindje is donderdag per ambulance overgebracht naar het Wilhelmina Kinderziekenhuis in Utrecht en moest naar de ic. “Het is ontzettend verdrietig en stressvol om je kleine mannetje zo ziek te zien.”

“Ik ben zo trots op onze kleine vechters”

Noëlle, ziet het als het ‘mooiste cadeau dat Imre met stappen vooruit gaat’. Het kindje mag inmiddels naar een ziekenhuis bij de ouders in de buurt om verder uit te zieken en aan te sterken. “Ik ben zo trots op onze kleine vechters.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ɴoëlle ѕoмoɢyι (@noellesomogyi)

Bloemen

Noëlle geeft aan veel steun te krijgen van familie en vrienden. “Alle kaartjes, bloemen en cadeaus zijn zo lief!” Ook bedankt ze het medisch personeel. “Zonder hen zou het niet zo verlopen zijn.” De echtgenote van Ferri beviel op 17 mei te vroeg van de tweeling. Het stel heeft samen ook al dochtertje Véda.

Ferri Somogyi deelt zoete foto van pasgeboren tweeling én prachtig nieuws: ‘Beste verjaardagscadeau ooit’

Leeftijdsverschil

Naast de tweeling heeft het stel een dochter van twee jaar oud, die luistert naar de naam Véda. Tussen de GTST-acteur en zijn geliefde zit een leeftijdsverschil van achttien jaar, iets waarover Noëlle onlangs in een vraaggesprek op Instagram zei: “Het is nooit een probleem geweest. Het belangrijkste is dat een man goed voor je is. Ik denk er eigenlijk ook nooit over na, haha.” Vervolgens zei ze gevat wat veel vrouwen vást met haar eens zullen zijn: “Mannen blijven in hun hoofd toch altijd kleuters.”

Liefde

De twee zijn al een aantal jaren dolgelukkig met elkaar. “Ik ben me er nog elke dag bewust van hoe bijzonder het is dat zij in mijn leven is gekomen. Want behalve dat wij nu samenwonen en een gezin vormen, heeft ze me ook weer een familie gegeven”, vertelde Ferri vorig jaar aan Story. De Soapacteur verloor zijn vader en zijn broer. Dat betekende dat hij jarenlang alleen met zijn moeder was. “Met de feestdagen waren we dan met zijn tweetjes.” Daar heeft zijn grote liefde Noëlle verandering in gebracht.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron:  Story | Beeld: Brunopress