Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Verdrietig nieuws voor Maik de Boer: stylist moet in een week tijd afscheid nemen van twee familieleden

Verdrietig nieuws voor Maik de Boer: stylist moet in een week tijd afscheid nemen van twee familieleden

Verdrietig nieuws voor Maik de Boer: stylist moet in een week tijd afscheid nemen van twee familieleden

Verdrietig nieuws voor Maik de Boer. De stylist heeft via Instagram laten weten dat hij twee dierbare familieleden in zeer korte tijd is kwijtgeraakt. 

Groot verlies

De 59-jarige stylist heeft in een week tijd een behoorlijke klap moeten verwerken. Niet alleen verloor hij zijn tante, ook zijn peetoom kwam te overlijden. Op Instagram brengt hij een eerbetoon aan zijn dierbaren. “Een week later dan zijn zus, mijn tante Lieke die overleden is aan corona, overlijdt mijn peetoom Paul de Wilde. Paul en ik zijn op dezelfde dag jarig. Ik wens zijn vrouw Tineke en zijn kinderen, Marion, Danielle, Peter en Pauline en uiteraard ook zijn kleinkinderen kracht en sterkte dit verlies te dragen. R.I.P. Paul”, aldus Maik.

Voorstadium van huidkanker

Vorig jaar kreeg de stylist zelf ook pittig nieuws over zijn gezondheid te verwerken. Een verdacht plekje op zijn lichaam bleek namelijk een voorstadium van huidkanker te zijn. En dat zorgde voor de nodige schrik bij de stylist. “Ook al was het aan de goede kant van de kanker, toch staat je leven even stil”, zo vertelde hij geschrokken. “Mijn vader werd per slot van rekening niet veel ouder dan mijn leeftijd nu.”

Lees ook 
Hans Klok rouwt om overleden assistente Nathalie: ‘Mijn verdriet is niet te beschrijven’

Goed voor jezelf zorgen

De gebeurtenis greep Maik aan om eens goed over zijn leven na te denken. “Waar sta ik, wie ben ik, wat wil ik (nog)? Ik koos voor een sabbatical-zomer gevuld met trainen en detoxen, maar vooral aan een gezond en energiek lijf werken.” Daarnaast drukte hij anderen op het hart om goed voor jezelf te zorgen. “Ik vier vooral het leven en pluk de dag, en wil vooral iedereen die de moeite neemt dit te lezen adviseren: in de zon, smeren, smeren, smeren. En laat regelmatig je huid even checken! Tot snel, op welke plek dan ook.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door MAIKDEBOER (@maikdeboer)

Bron: De Telegraaf | Beeld: Instagram, ANP