Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Verdrietig nieuws! Maan en Tony Junior zijn uit elkaar

Verdrietig nieuws! Maan en Tony Junior zijn uit elkaar

Verdrietig nieuws! Maan en Tony Junior zijn uit elkaar

Another break-up! Maan en Tony Junior zijn uit elkaar. Na twee jaar zet het duo een punt achter hun relatie. Ze delen allebei een emotioneel bericht op Instagram, waarin ze uitleggen dat ze als vrienden verder gaan. ‘Ik had gehoopt dit nooit te hoeven schrijven’, aldus Maan. 

Wij hadden niet gedacht dat uitgerekend zij uit elkaar zouden gaan…

De keerzijde van liefde

Maan en Tony delen allebei dezelfde foto en (bijna) dezelfde tekst, waarin ze uitleggen gezamenlijk een punt achter hun relatie te zetten. Maans schrijft:

“De keerzijde van liefde, ik had gehoopt dit nooit te hoeven schrijven. Met pijn in m’n hart schrijf ik deze woorden, helaas zijn Toon en ik aangekomen op het punt om niet meer samen te zijn. We houden ontzettend veel van elkaar en zullen altijd in elkaars hart zitten. Er is geen sensatie, niks heftigs maar gewoon twee mensen die hebben besloten om hun eigen weg te gaan,” valt te lezen op haar Instagram.

Lees ook: 
Miljuschka over Holleeder als oom: ‘Mijn vriend zit iedere dag in doodsangst’

Ze gaat verder: “Ik heb de afgelopen jaren de mooiste tijd in de liefde ervaren, we hebben zoveel van elkaar geleerd, zijn samen gegroeid naar iets wat we nog niet kenden en we brachten beiden iets bij elkaar naar boven wat ons als persoon heeft verrijkt. Daar ben ik je heel erg dankbaar voor en dat zal ik voor altijd koesteren. Toch is het voor nu beter zo. Lieve Toon, ik hou ontzettend veel van je en zal er altijd voor je zijn.”

Maan en Tony Junior leerden elkaar kennen op het festival Mysteryland, in 2017, en waren sindsdien een setje.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Instagram, ANP