Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Veelbewogen jaar voor Lieke van Lexmond: ‘Bewust ben ik blijven staan voor verbinding’

Veelbewogen jaar voor Lieke van Lexmond: ‘Bewust ben ik blijven staan voor verbinding’

Veelbewogen jaar voor Lieke van Lexmond: ‘Bewust ben ik blijven staan voor verbinding’

Lieke van Lexmond (39) had dit jaar niet bepaald een topjaar. Samen met haar zus Jetteke kreeg de presentatrice veel kritiek te over zich heen vanwege verschillende situaties die er speelden rondom de Moonsisters. Lexmond neemt haar volgers mee in het afgelopen jaar en laat weten welke keuzes ze heeft gemaakt.

Terugblik

Net als vele andere BN’ers blikt ook Lieke terug op een veelbewogen jaar. Op Instagram deelt de presentatrice een foto van zichzelf en schrijft daarbij: ”Dit jaar heb ik heel veel geleerd over mezelf, over bepaalde mensen en hoe de wereld soms helaas werkt. Het was zeker niet gemakkelijk, maar het voelde heel goed om heel dicht bij mijn eigen normen en waarden te blijven en daarbij niemand buiten te sluiten”.

”Ik heb mijn hele leven alleen maar vanuit liefde gehandeld en zal dat ook nooit veranderen. Daarom heb ik het een paar maanden laten gaan, omdat ik erop vertrouw dat waarheid en oprechtheid altijd zullen komen bovendrijven.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lieke van Lexmond (@liekevanlexmond)

Trots op zichzelf

Daarnaast vertelt de presentatrice dat ze ontzettend trots is op zichzelf, omdat ze niet voor haar eigen hachje is gegaan. Ze heeft het afgelopen jaar niet deel genomen aan ”allerlei klinklare onzin in programma’s, columns en kwetsende zogenaamde satire te gaan reageren”, en is daarmee niet met de negativiteit mee gegaan. ”Bewust ben ik blijven staan voor verbinding en een open mind”, vertelt Lieke.

”Er zijn veel beweringen (niet gecheckt en ook echt niet waar) die vernietigend werkten en het mij en mijn bedrijf niet gemakkelijk gemaakt hebben’, vervolgt Lexmond. ‘Blijkbaar is de ‘cancel-cultuur’ het nieuwe normaal, maar dat moeten we samen niet zomaar accepteren.”

Lees ook
Vrouw van Johnny de Mol heeft het zwaar vanwege talkshow: ‘Voor Anouk best wel pittig’

Negativiteit

Nadat de Moonsisters hun samenwerking met Rituals aankondigden begon de negativiteit. Dit werd versterkt toen Lieke en Jetteke zich negatief publiekelijk uitten over het vaccinatiebeleid in Nederland. Als kers op de taart werd er door De Keuringsdienst van Waarde onderzoek gedaan naar de edelstenen van de Moonsisters. De stenen die Lieke en Jetteke in hun webshop verkochten bleken stenen van glas te zijn.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard | Brunopress