Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Veelbesproken video’s over Diana tóch uitgezonden op Britse tv

Veelbesproken video’s over Diana tóch uitgezonden op Britse tv

Veelbesproken video’s over Diana tóch uitgezonden op Britse tv

De kogel is door de kerk: aankomend weekend worden de omstreden video’s over het privéleven van prinses Diana tóch uitgezonden op Britse televisie. Daarin laat ze zich onder andere uit over haar huwelijk met prins Charles.

Lees ook: Prins Harry: ‘Niemand in de familie wil koning of koningin worden’

Mislukt huwelijk
De video’s werden in privésfeer opgenomen, van 1992 tot 1993. In die tijd was Diana onder behandeling van een spraakcoach. De video’s snijden allerlei persoonlijke onderwerpen aan, zoals het mislukte huwelijk van Diana. In de video’s omschrijft Diana haar huwelijk als de ‘slechtste dagen van haar leven’.

Schending van privacy
Omdat de video’s deze en meer gevoelige informatie bevatten, claimen Diana’s vrienden en voormalige werknemers dat het een schending van haar privacy is om de video’s openbaar te maken. Volgens hen is het nooit de bedoeling dat deze bij het grote publiek terecht zouden komen. Desondanks wordt Diana: In Her Own Words tóch uitgezonden, aankomende zondag op Channel 4. De reden van de zender om toch te kiezen voor het uitzenden, is omdat ze van ‘historische waarde’ zouden zijn.

Hieronder kun je de trailer van Diana: In Her Own Words bekijken.

Wil je niets meer missen van Flair deze zomer? Profiteer nu van onze speciale aanbieding: 10 x Flair voor 10 euro!

Copyright: Daily Mail, LINDAnieuws