Je bent hier: Home > Celebs > Liefdevolle vakantiekiekjes: Marco en Leontine kunnen niet van elkaar afblijven in Italië

Liefdevolle vakantiekiekjes: Marco en Leontine kunnen niet van elkaar afblijven in Italië

Celebs
Liefdevolle vakantiekiekjes: Marco en Leontine kunnen niet van elkaar afblijven in Italië

Leontine en Marco Borsato genieten van een droomvakantie met hun gezin. Op Instagram deelt het stel alle details van de reis met hun volgers en de foto’s liegen er niet om. Op de kiekjes is te zien hoe de Borsato’s volop genieten van de vakantie én elkaar!

Marco blikt op zijn Instagram terug naar een zonovergoten vakantie in het Italiaanse Puglia waarin quality time met het gezin centraal stond. “De liefde voor elkaar, het eten en de omgeving maken deze vakantie zuiverend! Maar bovenal de vriendschap ophalen en weer in contact komen met alles uit mijn jeugd maken dit onvergetelijk”, schrijft de zanger bij het bericht. Leontine deelt een soortgelijk bericht met jaloersmakende foto’s en de woorden: “Avonden zoals deze met de liefde van m’n leven, onze prachtige kids en familie.”

Dolgelukkig

Op een van de foto’s is te zien dat Leontine en Marco hartstochtelijk kussen. Na een huwelijk van 21 jaar zit het nog altijd helemaal snor tussen de twee. Leontine reageert dan ook hartverwarmend op het bericht van Marco. ”Hou van jou met heel mijn hart & ziel”, schrijft ze. Eerder vertelde Leontine al aan Story: ”Ik heb nooit aan ons huwelijk getwijfeld. Marco en ik worden samen oud, dat wist ik meteen. Natuurlijk gebeuren er dingen in je leven, waardoor je wordt uitgedaagd. Ieder huisje heeft zijn kruisje. Vecht voor elkaar, houd het leuk, wees lief en zeg altijd wat je denkt.”

Lees ook
21 jaar liefde: Marco Borsato viert huwelijksjubileum met prachtige trouwfoto’s

Happy family

Marco en Leontine stapten op 22 mei 1998 in het huwelijksbootje. Samen kregen ze drie kinderen: zoons Luca (20) en Senna (17), en dochter Jada (16).

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Avonden zoals deze met de liefde van m’n leven, onze prachtige kids en familie 🥰 #inlove #inlovewithpuglia #weareinpuglia

Een bericht gedeeld door Leontine Borsato (@leontineborsato) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl | Beeld: ANP

Shoppen is altijd een goed idee