Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Foto: Monique laat bijzonder vaderdagcadeau maken voor ex André Hazes

Foto: Monique laat bijzonder vaderdagcadeau maken voor ex André Hazes

Foto: Monique laat bijzonder vaderdagcadeau maken voor ex André Hazes

Hoewel hun relatie enkele maanden geleden is gestrand, heeft Monique Westenberg (43)  zich niet makkelijk uit de voeten gemaakt wat betreft een vaderdagcadeautje voor haar ex. Voor André liet ze een bijzonder en persoonlijk cadeau maken, namens hun vierjarige zoontje André Jr.

Bijzonder sieraad

Monique had André ook gewoon een tekening voor zijn vader kunnen laten maken, of een bloemetje laten geven. Maar in plaats daarvan deed ze – ondanks de heftige periode die ze achter de rug heeft – veel moeite om haar ex te verrassen met een speciaal cadeau van kleine Dré. De zanger kreeg namelijk een armbandje met daarin het handschrift van hun zoontje gegraveerd.

Hartje voor papa

Voor het sieraad schreef het jongetje het woord ‘papa’ en tekende hij een hartje. “Speciaal voor papa geschreven. Fijne Vaderdag”, schrijft Monique in haar Instagram Stories bij een foto waarop te zien is dat André het armbandje draagt.

Breuk

De 27-jarige zanger en de moeder van zijn zoon maakten in maart bekend dat hun relatie (weer) voorbij is. Op de Nederlandse Antillen – waar de twee elkaar vorig jaar hervonden toen André daar met Bridget Maasland vakantie vierde – ging het dit keer opnieuw mis tussen de twee. Ze verbraken hun verloving en André trok meteen in bij Sarah van Soelen, die hij destijds slechts “een hele goede vriendin” noemde.

Lees ook
Kritiek hakt erin bij André Hazes: ‘Ik heb voor mijn geluk gekozen, maar blijkbaar is dat een ding bij mensen’

Nu even niet

Kort daarna bleken hij en Sarah hartstikke verliefd en schreeuwden ze hun liefdesgeluk van de daken. Daarop ontving Monique veel steun en kon André rekenen op bergen kritiek, mede vanwege het zelfs steeds opzoeken van de media. Inmiddels houdt de zanger zich al enige tijd opvallend gedeisd op social media. Zijn laatste post op Instagram dateert van 4 juni, zijn laatste met Sarah van 3 juni. Onlangs werd bekend dat André en Sarah samen een appartement gekocht hebben op steenworp afstand van de villa waar Monique en zijn zoontje wonen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes)

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders