Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Vader van Claire zoekt via Maxime Meiland weer contact met zijn dochter

Vader van Claire zoekt via Maxime Meiland weer contact met zijn dochter

Vader van Claire zoekt via Maxime Meiland weer contact met zijn dochter

Op 14 september zijn Maxime Meiland (25) en Leroy Molkenboer (30) trotse ouders geworden van een dochtertje genaamd Vivé. Maxime kreeg eerder al een dochter met haar ex Jaap, die tijdens de zwangerschap en na de bevalling weinig tot niks meer van zich heeft laten horen. Maar daar is sinds kort verandering in gekomen. De vader van Claire zoekt namelijk weer contact. 

Tijdens een interview met het magazine &C van Chantal Janzen vertelde de realityster openhartig dat ze contact heeft met Claire haar vader. Lange tijd had de kleine Claire geen vaderfiguur in haar leven, tot Leroy in beeld kwam. In september vorig jaar maakte Maxime bekend een relatie te hebben met Leroy, de cameraman van de serie ‘Chateau Meiland’.

Ex

Jaap, de ex van Maxime verbrak het contact toen hij hoorde dat ze zwanger was en het kindje wilde houden. Sinds een jaar is Leroy een soort papa voor Claire. Daardoor is het waarschijnlijk bij de ex weer gaan kriebelen. De biologische vader zocht namelijk weer contact op met zijn dochter. Nooit eerder heeft Jaap een rol gespeeld in het leven van zijn 4-jarige dochter. ‘Hij appt sinds kort weleens, maar dan denk ik vaak: nu even niet’, vertelt Maxime.

Tranen

Het contact dat er is verloopt niet heel soepel. In het interview vertelt ze dat Leroy het verschrikkelijk vindt. ‘Ik vind het zo zielig voor Leroy, want elke keer dat Jaap appt staan de tranen bij Leroy in de ogen. Hij is bang dat als Jaap eenmaal weer in beeld komt, Claire bij ons wordt weggehaald.’ Ook speelt jaloezie en grote rol in hoe het contact verloopt.

Lees ook
Erica en Maxime Meiland onherkenbaar, maar fans zien wel 100% dezelfde genen

Jong meisje

Zoals je hoort is het een ongelofelijk moeilijke situatie. Maxime wilt Claire niet weghouden van haar vader, maar zo’n jong meisje bloot laten stellen aan een hele nieuwe familie is ook niet zomaar wat. Ook zus Montana en vader Martien laten zich uit over de situatie. Zo zegt de tante van Claire, Montana: ‘Claire is nog zo klein, als ze dan ook nog die hele andere familie erbij krijgt…’, ‘Veel te ingewikkeld voor dat meisje’, geeft Martien aan.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: Brunopress