Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Verdrietig nieuws: de vader van Reinout Oerlemans is overleden

Verdrietig nieuws: de vader van Reinout Oerlemans is overleden

Verdrietig nieuws: de vader van Reinout Oerlemans is overleden

Een groot verdriet voor de familie Oerlemans. De vader van Reinout (50), Jochem, is overleden. Dat laat Reinout’s vrouw Daniëlle Oerlemans (48) op haar Instagram weten. 

Vader Reinout Oerlemans overleden

Daniëlle deelt op haar Instagram een mooie zwart-witfoto van haar schoonvader. Ze schrijft erbij: “Vandaag hebben we afscheid genomen van mijn schoonvader. Een ongelooflijk speciale grootvader van elf kleinkinderen, een vader van drie zoons en al meer dan 55 jaar een echtgenoot.”

Eigen familie

Ze gaat haar post verder: “Sinds dag één dat ik deel uitmaakte van de familie daagde hij me uit. Ik kan je vertellen dat het niet altijd makkelijk was, maar mijn liefde voor hem bleef groeien alsof hij mijn eigen familie was. We zullen je voor altijd missen.” Daniëlle sluit haar verdrietige bericht af met: “We beloven je om te blíjven groeien en onszelf te pushen net zoals jij dat deed. Rust zacht, lieve Jochem.”

Lees ook
Ka-ching: Reinout en Daniëlle Oerlemans verkopen hun villa aan wereldster

Gezin

Daniëlle en Reinout kregen samen een groot gezin, nadat ze in 2008 in het huwelijksbootje stapten. Ze hebben vier kinderen, Thijmen James (20), Fiene Joan (16), Benjamin Jack (15) en Katelyn Jane (12). Het gezin woont in LA en hebben een aantal maanden geleden er nog een familielid bij mogen verwelkomen: Tekkel Günther woont sinds tijdje gezellig bij de familie in de villa.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Instagram, Brunopress