Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > UPDATE: Carolien Karthaus-Spoor is zwanger

UPDATE: Carolien Karthaus-Spoor is zwanger

UPDATE: Carolien Karthaus-Spoor is zwanger

Nog meer babynieuws in 2017! Carolien Karthaus-Spoor liett eerder vandaag via een foto op Instagram weten dat zij en haar man Jon hun eerste kindje verwachten.

“Lief klein wondertje: dankzij jou is 2017 nu al onvergetelijk! We kunnen niet wachten om je te mogen ontmoeten”, schrijft Carolien bij de foto. De actrice, onder meer bekend van televisieserie De Zwarte Tulp en Goede Tijden Slechte Tijden, toont trots haar babybuikje.

Jon en Carolien trouwden september vorig jaar Italië, waar ze ook in juli in ondertrouw gingen. Het stel, dat al sinds 2005 samen is, had altijd al gedroomd van een huwelijk in Italië. Collega actrice en bff Marly van der Velden was Carolien’s getuige.

UPDATE

Carolien spoor onthulde tegenover Shownieuws het geslacht van hun kindje. “Het wordt een klein jongetje, dus daar heb ik heel veel zin in”, aldus de actrice. Het koppel zal in juni of juli hun eerste spruit mogen verwelkomen en ze hebben ook al een naam uitgekozen. “Daar zijn we eigenlijk al helemaal over uit. Dat was een handshake en klaar”, verklapt Carolien. “Gewoon Jon Junior. Nee dat is niet waar”, lacht Jon. “Maar die houden we nog even voor onszelf.”

Lees ook: