Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zoek de verschillen: zo ziet de ‘Undercover’ cast eruit in het dagelijks leven

Zoek de verschillen: zo ziet de ‘Undercover’ cast eruit in het dagelijks leven

Celebs
Zoek de verschillen: zo ziet de ‘Undercover’ cast eruit in het dagelijks leven

Het tweede seizoen van de spannende serie ‘Undercover’ is begonnen (en seizoen 3 is onderweg!). Iedere zondag verschijnt er een nieuwe aflevering op Netflix, waarin al onze favoriete personages weer te zien zijn. Heb jij je ooit afgevraagd hoe de ‘Undercover’ cast, met onder anderen Ferry (Frank Lammers), Kim (Anna Drijver), Bob (Tom Waes) en Danielle (Elise Schaap), eruitziet in het dagelijks leven? Dan ben je hier aan het goede adres. 

Zo ziet de ‘Undercover’ cast er in het echt uit

Speciaal voor alle fans van Undercover hebben we uitgezocht hoe de acteurs er buiten de set van de Netflix-serie bij lopen. Lijken ze op hun personage, of juist totaal niet? Flair zet het voor je op een rijtje: zoek de verschillen!

1. Ferry Bouman – gespeeld door Frank Lammers

ferry bouman frank lammers

Ferry Bouman mag dan een angstaanjagende xtc-magnaat met een zwaar Brabants accent zijn, het leven van Frank Lammers ziet er iets anders uit (op het Brabantse accent na). De 48-jarige acteur weet als geen ander hoe je in de huid moet kruipen van opvallende personages. Zo speelde hij naast zijn rol als Ferry in Undercover ook in Nederlandse films als Zwartboek, Nachtrit, De Marathon en Michiel de Ruyter. Lammers is getrouwd met schrijfster Eva Posthuma de Boer.

2. Kim de Rooij – gespeeld door Anna Drijver

kim de rooij anna drijver

Hoewel Anna Drijver (36) in haar beginjaren al te zien was in Goede Tijden, Slechte Tijden en in films als Flirt en Het Schnitzelparadijs (waarin ook Frank Lammers speelde), brak ze pas echt door met haar rol in Bride Flight (2008). Sinds die tijd was Anna in diverse films en series te zien, waaronder in de tv-serie Nieuwe Buren. Daarin is ze ook al een verdachte buurvrouw (net als haar Undercover-personage Kim de Rooij), en vormt ze een koppel met haar vriend Benja Bruijning. Anna en Benja hebben twee kinderen: dochter Lea (3) en zoon Jona (10 maanden).

Lees ook
Ook seizoen 3 ‘Undercover’ is al in de maak: dít is alles wat we tot nu toe al weten

3. Bob Lemmens – gespeeld door Tom Waes

bob lemmens tom waes

Tom Waes’ personage Bob Lemmens is een serieuze agent die veel risico neemt in Undercover. De 51-jarige acteur heeft een iets andere loopbaan en is vooral bekend van Belgische komische televisieseries. Ook heeft Waes zich ontpopt tot schlagerzanger (!) en bracht hij in 2010 de zomerhit Dos Cervezas uit, die voor een komisch contrast zorgt met zijn Undercover-personage (bekijk hier de videoclip). De Belgische acteur woont met zijn gezin met drie kinderen in Schoten, in de buurt van Antwerpen.

4. Danielle Bouman – gespeeld door Elise Schaap

danielle bouman elise schaap

Welk karakter kan Elise Schaap níet spelen? De 37-jarige Nederlandse actrice heeft in haar carrière al zóveel verschillende typetjes gespeeld dat we het amper kunnen bijhouden. En daar is Danielle Bouman in Undercover er één van. Sinds de komst van undercoveragenten Bob en Kim staat het leven van de altijd opgewekte en ‘gezellig Brabantse’ vriendin van Ferry volledig op z’n kop. In het ‘echte’ leven heeft ze het beter getroffen: zo heeft Elise een relatie met acteur Wouter de Jong, met wie ze in juli 2015 dochtertje Ava kreeg.

5. John Zwart – gespeeld door Raymond Thiry

undercover cast john zwart

In Undercover speelt Raymond Thiry de rol van John Zwart, gangster en rechterhand van Ferry. Hij mag dan angstaanjagend zijn in de serie, in het dagelijks leven is hij een compleet ander persoon. Zo kun je Thiry onder meer kennen van Oorlogswinter, Penoza en Zwarte Tulp. En wist jij dat de 60-jarige acteur vroeger de rol van Gert-Jan van Rossum in kinderprogramma Villa Achterwerk speelde? Jep, hij was één van ‘de mannen van Roos’. Laat dat even op je inwerken…

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Netflix, ANP, BrunoPress

Shoppen is altijd een goed idee