Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Wacht even: déze Undercover-acteur scoorde ooit een hilarische zomerhit

Wacht even: déze Undercover-acteur scoorde ooit een hilarische zomerhit

Celebs
Wacht even: déze Undercover-acteur scoorde ooit een hilarische zomerhit

Het tweede seizoen van Undercover is éindelijk van start gegaan. Maar waar de hoofdrollen in het vorig seizoen evenredig verdeeld waren, is in de eerste twee afleveringen vooral Tom Waes het middelpunt van alle aandacht. En laat dat nou net de persoon zijn over wie we iets heel erg grappigs hebben ontdekt!

Schlagerzanger

In Undercover speelt hij zonder twijfel een geweldige rol, maar normaliter zien we Tom niet vaak in een serie spelen. Ondanks dat hij wel wat rollen op zijn naam heeft staan, is hij in België vooral bekend als presentator op de Vlaamse tv. Een van zijn programma’s was Tomtesterom, waarin hij ‘How to…’-handleidingen uitprobeert, met als doel aan het einde van het programma een bepaalde uitdaging te voltooien. Een van deze uitdagingen? Schlagerzanger worden. En dat lukte behoorlijk goed.

Dos Cervezas

Met zijn nummer Dos cervezas wist hij in België namelijk een ware zomerhit te scoren. En dat smaakte blijkbaar naar meer. Een jaar later kwam Tom namelijk nog met zijn tweede single: Eén is geen. Hiervan gingen alle inkomsten naar Sea Shepherd, een organisatie dat strijdt voor het behoud van de oceanen.

Lees ook 
Nu hebben we nóg meer zin in ‘Ferry de Film’: Netflix onthult nieuwe gezichten ‘Undercover’-prequel

Derde seizoen Undercover

Undercover is op dit moment met het tweede seizoen op Netflix te zien. Hoewel de fans ervan uit gingen dat ze in een keer het seizoen konden bingewatchen, werd hier helaas een stokje voor gestoken. Elke zondag staat er namelijk een nieuwe aflevering op de streamingsdienst. Kleine troost: onlangs maakten de makers van Undercover wel bekend dat we na het tweede seizoen nog een derde seizoen kunnen verwachten. Sterker nog: hij is al in de maak. Wij zijn benieuwd!

Inmiddels benieuwd geworden naar de zomerhit van Tom Waes? We hebben de videoclip hieronder voor je neergezet. Tip: pak je tissues erbij, want die ga je nodig hebben. Al is het niet om een emotioneel traantje weg te pinken…

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: YouTube, Undercover

Shoppen is altijd een goed idee