Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Under my rumbrella: Rihanna zuipt zich klem in Amerikaanse talkshow

Under my rumbrella: Rihanna zuipt zich klem in Amerikaanse talkshow

Under my rumbrella: Rihanna zuipt zich klem in Amerikaanse talkshow

De Amerikaanse talkshowhost Seth Meyers gaat vrijdag wereldwijd viral met een video waarin hij samen met zangeres Rihanna dronken wordt.

Lees ook: Yes! De lingerielijn van Rihanna is vanaf nu te koop bij déze webshop

Het fragment is afkomstig uit de Late Night-uitzending van donderdag en laat zien hoe Seth en Rihanna aan elkaar gewaagd zijn als het aankomt op het drinken van shotjes.

Het onderdeel Day Drinking, waarin zo veel mogelijk wordt gedronken, maakt al langer deel uit van Seths programma. In eerste instantie wist hij alleen zijn familie te strikken maar inmiddels durfden ook al een aantal beroemdheden het aan waaronder Kelly Clarkson en Ina Garten. Met Rihanna haalde de talkshowhost echter een megaster in huis.

Drankspelletjes 

Seth en Rihanna tikken eerst een biertje weg waarna de presentator allerlei cocktails voor de zangeres maakt. De cocktails dragen opmerkelijke namen, zoals Under my rumbrella en Bitch better have my bunny. Vervolgens kunnen drankspelletjes niet achterblijven en vragen Rihanna en Seth elkaar onder invloed om advies. Aan het slot krijgt Seth een make-over van Rihanna.

In gesprek met Variety vertelt Seth dat de opnames in het geheel zo’n 2,5 tot 3 uur duurden. ‘Rihanna is in het echt net zo leuk als op camera. Er is geen aan- of uitknop’, aldus de presentator, die graag nog eens een beroemde gast uitnodigt voor een middagje drinken. ‘Al denk ik dat ik deze nog wel een tijdje wil koesteren. Ik wil niet dat Rih denkt dat ik meteen naar de volgende wil.’

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron en beeld: ANP