Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Typhoon ontwerpt kledingcollectie voor WE Fashion

Typhoon ontwerpt kledingcollectie voor WE Fashion

Typhoon ontwerpt kledingcollectie voor WE Fashion

Typhoon heeft de handen ineen geslagen met modemerk WE Fashion. De creatieveling gaat een mannencollectie ontwerpen die in geselecteerde winkels komt te liggen. Dit meldt Fashion United.

Lees ook: Politie biedt excuses aan na onterechte aanhouding rapper Typhoon

Lobi da basi
De 32-jarige Glenn de Randamie bracht zijn debuutalbum uit in 2007, maar werd bij het grote publiek echt bekend door zijn laatste album Lobi da basi. Sinsdien is hij niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekscène en treedt hij standaard op alle grote festivals op. Typhoon is daarnaast bekend om zijn eigenzinnige kledingstijl.

Da’s betaalbaar
Nu brengt hij zijn eerste kledingcollectie op de markt. De collectie die hij ontwerpt voor WE Fashion zal voornamelijk bestaan uit pakken, maar Fashion United laat weten dat de collectie wordt aangevuld met een aantal T-shirts en hoodies. De prijzen zullen in dezelfde prijscategorie vallen als de rest van de menswear van WE. Voor een pak ontworpen door Typhoon moet je dus tussen de 120 en 300 euro neertellen.

Uit je comfortzone
Op Instagram schrijft de zanger/rapper: ‘Los van reizen, betreed ik graag nieuwe paden om te ontdekken en te verdiepen. Een frisse wind voor mij als persoon, muzikant en inspirator. Out of my comfortzone, mooie dingen doen! Komende tijd zullen jullie zien hoe die inspiratie zich heeft gemanifesteerd in mijn samenwerking met WE fashionstories als co-designer!’

Hieronder zie je al een kleine sneak peek van de collectie:

Wil je niets meer missen van Flair? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Bron: RTL, Fashion United