Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > GTST is terug op de buis en dit vond Twitter van de eerste aflevering

GTST is terug op de buis en dit vond Twitter van de eerste aflevering

GTST is terug op de buis en dit vond Twitter van de eerste aflevering

Fans hebben er lang op moeten wachten, maar gisteravond was het dan eindelijk zover: de seizoensopening van GTST. Kijkers kregen éindelijk antwoord op hun vragen: is Loes echt dood? Leeft Nina daarentegen nog wel? En hoe gaat het met Aysen nadat ze snoeihard gedumpt werd voor het altaar? Toch zijn de reacties op de eerste beelden van ’s lands populairste soap enigszins mild…

Lees ook
Oh my: nieuwe GTST-beelden onthullen details over relatie Sjors en Amir

Kofferbakdrama

We zagen in de cliffhanger twee maanden geleden hoe Loes Nina kidnapte en vervolgens opsloot in de kofferbak van een oude auto op een sloperij. Ze schreeuwde om hulp, maar zou iemand haar kunnen horen? Na twee maanden vol spanning, kregen alle fans en de pers tijdens de seizoenpremière de nieuwe castfoto te zien. Opvallend aan deze foto was dat Marly van der Velden, die Nina speelt in de serie, er niet op staat. Iedereen raakte iedereen in paniek, want zou Nina de cliffhanger dan niet hebben overleefd?

Maar, wie… wat… hè?

Gisteravond tijdens de seizoensopening werd duidelijk dat dit een grap was van de makers van GTST. Marly was gewoon weer te zien in de eerste aflevering. Ze leeft dus nog, maar ze zoende wel met een vreemde man, terwijl ze natuurlijk al een tijd gelukkig getrouwd is met Bing. Dat was voor sommigen even schrikken.

Op de vlucht

De opluchting dat Nina nog steeds leeft is groot onder de kijkers, blijkt op Twitter. Maar wat er nu precies met haar is gebeurd, is nog steeds onduidelijk na het zien van de eerste aflevering. Het lijkt erop dat de dochter van Ludo op de vlucht is geslagen. Hoe het precies allemaal zit, zal waarschijnlijk duidelijk worden in de komende afleveringen.

Knappe mannen

Fans zijn blij dat de soap eindelijk weer is begonnen, maar echt spannend vonden ze de eerste aflevering niet. Ook vinden ze het even wennen dat het oude personage van Rover, de zoon van Linda Dekker, door een nieuwe acteur (Floris Bosma) wordt gespeeld en niet meer door Buddy Vedder. Hoewel een aantal kijkers aangaf dit verwarrend te vinden, lijken een hoop vrouwen de komst van de nieuwe, knappe mannen in Meerdijk (naast Floris doken nóg drie nieuwe gezichten op in het soapdorp) helemaal niet zo erg te vinden.

https://twitter.com/LauraHelmig/status/1036679750113284103

Maarrr, er waren ook positieve geluiden:

Voorafgaand aan de seizoensstart bleek RTL Boulevard-presentator Beau van Erven Dorens bijzónder veel zin te hebben in de eerste aflevering, te merken aan zijn hilarische aankondiging van GTST: 

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Still