Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Twitter is massaal Martien Meiland-moe: bakken kritiek voor o zo geliefde kasteelheer

Twitter is massaal Martien Meiland-moe: bakken kritiek voor o zo geliefde kasteelheer

Celebs
Twitter is massaal Martien Meiland-moe: bakken kritiek voor o zo geliefde kasteelheer

Van een seizoen in ‘Ranking The Stars’ tot zijn eigen show ‘Cash or Trash’, wekelijks twee afleveringen van ‘Chateau Meiland’ én een rolletje in ‘BINGO! De 100.000 euro quiz’: Martien Meiland (59) is niet meer van de buis weg te denken en leek door heel televisiekijkend Nederland omarmd te zijn. Toch lijkt dat succes nu niet voor eeuwig te duren. Het heeft even tijd gekost, maar het onmogelijke lijkt te gebeuren: Twitter stroomt vol met negatieve reacties over de kasteelheer.

Martien Meiland-moe

Niet alleen heeft Martien Meiland zo zijn eigen programma’s, maar maakt hij ook regelmatig zijn opwachting in andere shows. Zo schoof hij maandagavond aan in Op1, om te praten over zijn biografie die binnenkort verschijnt. Zijn bijzondere relatie met Erica kwam daarbij ter sprake en ook vertelde hij over het moment dat hij erachter kwam op mannen te vallen, wat kijkers van de talkshow wist te raken. Toch zat niet iedereen te wachten op de kasteelheer. Sterker nog, twitterend Nederland lijkt massaal Martien-moe te zijn.

Helemaal klaar mee

Toen de talkshow op Twitter aankondigde dat Martien te gast zou zijn in Op1, stroomden direct de negatieve reacties binnen. “Jeetje… Martien Meiland ook al bij jullie!? Vanavond dan maar overslaan!”, schreef iemand stellig. Een ander liet weten genoeg te hebben van de realityster. “Ik ben er helemaal klaar mee. Al heel lang ook. Lieve man… maar nu snel eigen dingetjes gaan doen.”

Lees ook
Van irritaties tot vechtpartij: Martien doet boekje open over ruzie met huisvriendin Caroline

Óveral Martien

Waar mensen zich vooral aan lijken te irriteren, is dat Martien óveral te zien is. Zo bleef iemand dan ook in één tweet maar herhalen “géén programma’s met Martien” te kijken en dus “de televisie net zo goed uit” kon. “Ik ben toch zeker niet de enige die helemaal klaar is met die hysterische Martien Meiland? #waarjeookkijkt”, vroeg een ander zich af. Betekent dit dat hij langzaam maar zeker de dupe wordt van zijn eigen succes?

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Twitter, RTL Nieuws | Beeld: Brunopress

Shoppen is altijd een goed idee