Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Tweede kindje voor Estavana Polman of liever trouwen? ‘Hij heeft zijn eerste huwelijk al verknald’

Tweede kindje voor Estavana Polman of liever trouwen? ‘Hij heeft zijn eerste huwelijk al verknald’

Tweede kindje voor Estavana Polman of liever trouwen? ‘Hij heeft zijn eerste huwelijk al verknald’

Rafael van der Vaart kan niet wachten om te trouwen met handbalster Estavana Polman, maar Estavana zit daar niet op te wachten. Gezinsuitbreiding, daar voelt ze meer voor, vertelt ze aan Story

Een tweede kindje voor Estavana

Estavana Polman (29) en Rafael van der Vaart (38) zijn nog steeds smoorverliefd op elkaar en inmiddels vijf jaar bij elkaar. Ze zijn al de gelukkige ouders van dochter Jesslynn (4), maar als het aan Estavana ligt komt er zeker nog een tweede kindje. Een broertje of zusje voor Jesslyn zou lijkt Estavana enig, maar trouwen daar heeft ze geen behoefte aan. Waarom? Omdat hij zijn eerste huwelijk al had verknald, grapte ze eerder. “Ik vind dat als je samen een kindje hebt, je eigenlijk al een soort van getrouwd bent. Door Jesslynn zijn we voor altijd met elkaar verbonden”, vertelt ze uit aan Story.

Een tweede kindje past alleen nu nog niet echt in de planning in verband met Estavana’s handbalcarrière. In 2019 werd ze gekozen tot beste speelster bij het WK in Japan waar Nederland goud veroverde. Een topprestatie, maar helaas gooiden knieblessures roet in het eten. Momenteel revalideert Estavana van een knieblessure waar ze twee keer aan is geopereerd. Ze heeft daarom veel belangrijke wedstrijden moeten missen en voorlopig speelt ze nog niet mee in de competitie.

Lees ook
Handbalster Estavana Polman heeft nog maar 30 procent zicht: ‘Het is best wel heftig’

Herstel gaat langzaam

Estavana mag ook niet meetrainen met haar team, omdat ze geen lichamelijk contact mag maken vanwege haar blessure. “Het is wel frustrerend dat de revalidatie niet gaat zoals gehoopt.” Toch gaat Estavana niet bij de pakken neerzitten. Ze is vaak aanwezig bij de training van haar team om in contact te blijven. Voorlopig doet Estavana rustig aan, want het liefst wil ze nog vijf jaar door met handballen. “Ik wil niet het risico lopen dat het weer misgaat, want ik wil nog langer door in deze sport.” Meespelen tijdens bij Olympische Spelen over drie jaar zou nog een droom zijn die uitkomt. Een tweede kindje zal dus nog wel even op zich moeten laten wachten, zodat Estavana haar handbalcarrière nog een paar jaar kan voortzetten.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story, LINDA.nl | BrunoPress