Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Mweh: deze twee acteurs moeten ‘GTST’ onverwachts verlaten

Mweh: deze twee acteurs moeten ‘GTST’ onverwachts verlaten

Mweh: deze twee acteurs moeten ‘GTST’ onverwachts verlaten

Treurig nieuws voor alle ‘GTST’-fans: Babette van Veen en Joep Sertons verlaten onverwachts de soapserie. Donderdagavond maakten de acteurs de exit bekend. Er wordt gelijk duidelijk dat de stop niet een vrijwillige keuze was. 

Babette van Veen en Joep Sertons verlaten GTST

In de uitzending vertelt Babette: “De kans dat je eruit vliegt, bestaat natuurlijk altijd.” Op het moment dat de twee het te horen kregen moesten ze wel even slikken. Over de exit vertelt de geschrokken Joep: “We waren wel enigszins in shock toen we het hoorden.”

Gastrollen

Een grote teleurstelling voor Babette: “Ik dacht, we doen dit met z’n allen. Maar we doen het dus niet met z’n allen.” Joep speelde jarenlang arts Anton Bouwhuis en ook daar komt binnenkort een einde aan. De schrijvers van de soapserie willen gaan werken met een kleinere cast. Gastrollen zullen daarbij vaker terug komen. Helaas voor Babette en Joep horen zij daar niet bij.

De tekst gaat verder onder de post.

Lees ook
Goed nieuws voor trouwe GTST-fans: deze bekende acteur keert na vijf jaar terug in Meerdijk

Instagram

Op Instagram post Babette een foto over haar stop bij GTST. Bij de post schrijft ze: “Lieve collega’s, jullie weten wie jullie zijn…. Thanks voor de mooie tijd!” Ook Joep deelt een video op zijn Instagram, hij blikt terug op een mooie tijd, maar laat ook weten: “Het voelt als een klap in je gezicht.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Shownieuws