Je bent hier: Home > Celebs > TVOH-coach Anouk klapt uit de school over het programma tijdens halve finale

TVOH-coach Anouk klapt uit de school over het programma tijdens halve finale

Celebs
TVOH-coach Anouk klapt uit de school over het programma tijdens halve finale

Anouk kon het bijna niet geloven toen ze gisteravond tijdens de halve finale van The Voice of Holland hoorde dat haar pupil Sanne het veld moest ruimen. “Je zou bijna zeggen dat het vooropgezet is”, liet de coach vol ongenoegen weten.

Bijna 1,6 miljoen kijkers zaten gisteravond voor de buis voor de crossbattles in de halve finale. Terwijl Daphne haar tekst vergat en in paniek raakte, was het toch Sanne die het podium moest verlaten: het publiek koos met 58 procent voor haar tegenstander. Daar was coach Anouk nogal verbaasd over en dat liet ze merken ook.

Lees ook: Ali B over ‘The Voice’-ruzie tussen Lil’ Kleine en Anouk: ‘Het is geëscaleerd’

Rel

“Als je het volk laat stemmen, dan gebeuren er dat soort dingen”, begint Anouk. “Bout format gewoon.” TVOH-presentator Martijn Krabbé voelt een rel aankomen en zegt mompelend: “Het gaat weleens goed.” Maar Anouk laat zich niet kennen en zegt: “Het was gewoon een flater. Je zou bijna denken dat het vooropgezet is, kan bijna niet anders.”

Bullshit

Martijn probeert de schade nog te beperken en zegt dat Anouk dat niet kan zeggen, maar de zangeres neemt geen blad voor haar mond. “Ik kan dat wel zeggen. Het was gewoon bullshit, dat kan echt niet.”

Op Twitter gaat het naderhand helemaal los:

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: BrunoPress

Shoppen is altijd een goed idee