Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Trouble: Taylor Swift haalt in nieuwe single uit naar Kanye West

Trouble: Taylor Swift haalt in nieuwe single uit naar Kanye West

Trouble: Taylor Swift haalt in nieuwe single uit naar Kanye West

Het nieuwe nummer Look What You Made Me Do van Taylor Swift staat pas een paar uur online, maar is nu al een van de meest besproken onderwerpen op social media. In het lied lijkt de 27-jarige zangeres uit te halen naar onder anderen Kanye West. Oei…

Lees ook: Taylor Swift wint zaak tegen radio-dj en dít is haar reactie

Aloude vijand
In het nummer zingt Taylor: ‘Ik hou niet van je spelletjes. Ik hou niet van je gekantelde podium.’ Alhoewel Swift haar aloude vijand Kanye West niet bij naam noemt, lijkt ze toch duidelijk naar hem te refereren. De rapper stond namelijk tijdens zijn laatste tournee op een gekanteld podium.

Famous
Taylor vervolgt: ‘De rol van de dwaas die je mij liet spelen. Nee, ik mag je niet.’ Uiteindelijk sluit de zangeres af met: ‘De oude Taylor kan de telefoon niet aannemen. Waarom? Omdat ze dood is.’ Hiermee lijkt Swift te verwijzen naar het telefoongesprek dat zij en Kanye hadden vlak voor Wests nummer Famous uitkwam, waarin hij Taylor uitschold. Kanye’s vrouw Kim Kardashian lekte het gesprek naar de media. De ruzie tussen Swift en West bereikte hierdoor een hoogtepunt.

Katy Perry
Oplettende fans menen verder ook een verwijzing naar aartsvijand Katy Perry te horen. Zo zingt Taylor: ‘Je sloot me buiten en organiseerde een feestmaal,’ wat zou slaan op Katy’s laatste single Bon Appetit. Ook is te horen hoe Swift zegt: ‘Misschien heb ik mijn verdiende loon gekregen, maar je komt ook aan de beurt. Ik heb een lijst met namen en die van jou staat in het rood, onderstreept.’ De twee dames ruziën al jaren over het feit dat ze danseressen van elkaar zouden hebben ingepikt.

Look What You Made Me Do was vrijdagochtend meteen trending op Twitter. Net als de hashtag #TaylorSwiftIsBack. Hieronder een greep uit de (overenthousiaste) tweets van Swifts volgers.

Hieronder kun je de nieuwe single van Taylor Swift beluisteren. Wat vind jij, is dit een wraaksong?

Volg jij onze huishoudpagina al? Hier vind je al onze huishoudtips handig op een plek: www.facebook.com/flairathome

Bron: ANP Beeld: Giphy