Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Trouble in paradise: Kate Moss klaar met feestgedrag vriend

Trouble in paradise: Kate Moss klaar met feestgedrag vriend

Trouble in paradise: Kate Moss klaar met feestgedrag vriend

Topmodel Kate Moss heeft haar vriend Nikolai von Bismark op straat gezet. De aanleiding is het veelvoudige feesten en drinken van haar 29-jarige vriend, die naar verluidt een alcoholverslaving heeft.

Trouwplannen
Nikolai en Kate daten sinds vorig jaar, nadat haar huwelijk met rockster Jamie Hince op de klippen liep. Er gingen zelfs geruchten dat het wereldberoemde topmodel en haar 14 jaar jongere vriend trouwplannen hadden, maar nu lijkt hun toekomst er een stuk minder rooskleurig uit te zien.

Alcoholverslaving
Nikolai zou een korte periode opgenomen zijn geweest om af te kicken van zijn alcoholverslaving.  Hij is weer gaan drinken, en daarom heeft Kate hem een ultimatum gesteld. ‘Kate is woest. Ze heeft er echt genoeg van en zei tegen hem dat hij orde op zaken moet stellen in zijn leven,’ vertelt een ingewijde aan The Sun.

Stomdronken
Volgens diezelfde bron heeft Kate gezegd dat Nikolai zijn tas kon pakken en haar huis per direct moest verlaten. Het is niet het eerste incident. Eerder dit jaar zette Kate haar tomboy ook al uit huis toen ze hem stomdronken had aangetroffen. De jongen logeert momenteel bij zijn ouders. Of hun relatie nog te redden valt, is niet duidelijk.

Bron: RTL, Telegraaf, Mirror

Lees ook: