Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Ze straalt! Trijntje Oosterhuis showt waanzinnige taille bij albumlancering

Ze straalt! Trijntje Oosterhuis showt waanzinnige taille bij albumlancering

Celebs
Ze straalt! Trijntje Oosterhuis showt waanzinnige taille bij albumlancering

Trijntje Oosterhuis was donderdagavond te gast bij Matthijs van Nieuwkerk in ‘De Wereld Draait Door’, in het kader van haar nieuwe album. Ze bracht de mooiste nummers ten gehore, maar kijkers waren vooral onder de indruk van haar slanke wespentaille.

Dit najaar doet Trijntje Oosterhuis een kleine clubtoer. In oktober en november geeft ze in totaal acht shows, zo maakte de zangeres donderdag bekend. De shows staan in het teken van Trijntjes eerste Nederlandstalige studioalbum, dat op 24 mei wordt uitgebracht. Hiervoor ging ze een aantal samenwerkingen aan met bekende artiesten. Zo is Jett Rebel de producer en schreven onder meer Diggy Dex, Freddy Tratlehner, Glen Faria en Linde Schöne mee aan de plaat.

Vjeze Fur

Freddy, beter bekend als Vjeze Fur van De Jeugd van Tegenwoordig, vertelde donderdag in De Wereld Draait Door over de single die hij voor Trijntje maakte. Het liedje lag volgens hem ruim een jaar op de plank. “Ik hoorde dat Trijntje nog een nummer zocht en ik dacht: ‘dat lijkt me heel gaaf en leuk om te doen’. Maar na een jaar werd ik pas gebeld”, liet hij weten. Trijntje excuseerde zich daarvoor. “Ik dacht: ‘dit nummer is zo tof, wat achterlijk dat ik het nu pas hoor’. Het is vooral fijn dat dit met mij in het achterhoofd is geschreven.”

Lees ook
Trijntje Oosterhuis deelt nieuwe foto van afgeslankte lijf en lijkt minstens 20 jaar jonger

Jubileum

Het nummer in samenwerking met Vjeze Fur wordt echter niet de eerste single die Trijntje van haar nieuwe album uitbrengt; dat wordt een nummer van de hand van Linde Schöne. Ze zingt hem zaterdag tijdens haar show in de Ziggo Dome voor het eerst. Trijntje viert dan haar 25-jarig jubileum samen met het Metropole Orkest en vele gastartiesten.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron & beeld: ANP, Instagram

Shoppen is altijd een goed idee