Je bent hier: Home > Celebs > Trijntje Oosterhuis laat met deze prachtfoto zien dat ze nóg meer is afgevallen

Trijntje Oosterhuis laat met deze prachtfoto zien dat ze nóg meer is afgevallen

Celebs
Trijntje Oosterhuis laat met deze prachtfoto zien dat ze nóg meer is afgevallen

De kilo’s blijven eraf vliegen bij Trijntje Oosterhuis (45). De zangeres deelt een foto waarop te zien is dat haar wespentaille de afgelopen weken nóg slanker is geworden.

Lees ook
Alleen maar complimenten voor Trijntjes platte buik: ‘Wat zie je er prachtig uit!’

Doel binnen handbereik

Ze is inmiddels zo slank, dat haar doel om weer in een bijzondere jurk uit 1996 te passen, vást gaat lukken. “Ik voel me fit en gelukkig”, schrijft ze bij de mooie foto.

Wespentaille

Trijntje treedt op 30 maart op in Ziggo Dome met het Metropole Orkest, waar ze haar grootste hits zal zingen. Herinner je je nog die rode jurk die ze in 1996 droeg bij de opening van de Amsterdam Arena (nu de Johan Cruijff Arena)? De zangeres gaf onlangs aan dat ze die dolgraag tijdens haar concert aan zou willen trekken. Ambitieus, want Trijntje was destijds 22 jaar. Maar als we haar strakke wespentaille zo zien, gaat het haar gewoon lukken op haar 45e.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Wendy heeft mij met haar @disqtraining club uitgedaagd om te trainen tot ik de @johancruijffarena JURK van ruim 23 jaar geleden weer aan pas!! 🙈👊🏽👍🏽 over 70 dagen in de @ziggodome! 30 maart. Ik heb nog 70 dagen vanaf NU! Wil jij ook mee trainen en deze uitdaging met ons aan gaan?! En kans maken op een abonnement op deze disq training ? Elke dat 10 minuten om het doel te bereiken! Misschien lukt het jou ook om een mooi kledingstuk weer aan te passen van een lange tijd geleden?! Stuur dan een foto in van het kledingstuk en je motivatie om mee te willen doen naar winactie@trijntje.nl! Wees er snel bij want we hebben een beperkt aantal abonnementen te verdelen! Als het je lukt?! Krijg je uiteraard ook een kaartje voor mij jubileum concert in de ziggodome! 30 maart OMG nog maar 70 dagen!! #fitinjeoutfit #wendysdisqclub #ziggodome #jubileum #alizonne

Een bericht gedeeld door Trijntje Oosterhuis (@trijntjeoosterhuis) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: ANP