Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Oe la la! De hete trailer van deel 3 uit After-reeks is hier

Oe la la! De hete trailer van deel 3 uit After-reeks is hier

Oe la la! De hete trailer van deel 3 uit After-reeks is hier

After fans opgelet: vanaf september draait het stomend hete derde deel van de reeks in de bioscoop. En de trailer van deze film, After we fell, staat sinds nu online. Dat belooft veel goeds! 

After reeks

In de After-reeks volgen we het turbulente liefdesleven van Tessa en Hardin. Twee jongeren, waarbij de liefde en aantrekkingskracht onmiskenbaar aanwezig is, maar wat ook behoorlijk wat drama met zich meebrengt. Verloren vaders, drankproblemen, andere liefdes. En… Heel veel seks.

After we Fell

After we Fell is, net als de twee andere delen van de serie, gebaseerd op de boeken van schrijfster Anna Todd. In het derde deel van de reeks begint Tessa aan een nieuw, belangrijk deel van haar leven. Leuk om te zien: zowel Hardin als Tessa lijken veel volwassener geworden. Hardin heeft een nieuw kapsel (we love it) en Tessa draagt éindelijk jurken die bij haar leeftijd lijken te passen. Tessa heeft haar droombaan in Seattle en wil daarheen verhuizen. Maar dat gaat uiteraard niet zonder slag of stoot. Aan de vooravond van de grote verhuizing wordt Hardin extreem jaloers en hij dreigt de relatie te beëindigen. Op dat moment komt Tessa’s vader om de hoek kijken en die komt met schokkende informatie over het verleden van Hardin. Gaan ze hun eigen weg? Of blijven ze toch bij elkaar?

Lees ook: 
Waarom iedereen in de ban is van de Netflix-serie Sex/Life

Trailer After we Fell

De trailer bekijk je hieronder. De hele film is vanaf 2 september in de bioscoop te zien. Wij kunnen niet wachten!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Superguide | Beeld: After