Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Tragisch: dochtertje (2) van Milk Inc.-zangeres overleden

Tragisch: dochtertje (2) van Milk Inc.-zangeres overleden

Tragisch: dochtertje (2) van Milk Inc.-zangeres overleden

Linda Mertens (38), sinds 2000 frontvrouw van de Vlaamse dance-act Milk Inc., is vrijdag haar 2,5 jaar oude dochter verloren. Het management van de zangeres maakte gisteravond bekend dat Lio afgelopen vrijdag de strijd tegen kanker verloren heeft.

Ziekte bewust uit de media gehouden
Toen Lio tien maanden oud was, werd een agressieve vorm van kanker vastgesteld. Linda hield de ziekte van haar kind bewust uit de media. Het management van de zangeres verzocht media en fans de privacy van Linda, haar familie en vrienden te respecteren ‘in deze tijden van diepe droefheid’.

Alles aan de kant
Linda’s Milk Inc.-collega Regi Penxten reageerde op social media emotioneel. ‘Als ouders en vrienden leven we al een tijd mee met Linda en haar familie. Wanneer Linda een tijd geleden het verschrikkelijke nieuws kreeg, hebben we onmiddellijk besloten om de projecten rond Milk Inc. terug te schroeven, zodat ze zoveel mogelijk tijd kon doorbrengen met haar lieve meisje.’

Prachtig sterretje in de hemel
Volgens de dj en producer heeft ‘het leven zich van zijn donkerste kant getoond. De hemel daarentegen heeft er een prachtig sterretje bij.’

Historie
Linda verving in 2000 Milk Inc.-zangeres Ann Vervoort, die de formatie verliet omdat ze de druk niet aankon. In 2010 overleed Ann op 33-jarige leeftijd aan een overdosis drank en drugs. De groep, succesvol sinds 1996, scoorde gigahits met nummers als Walk on Water, Land of the Living en Never Again.