Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Het lijkt wel de Kennedyvloek: na ex Whitney en dochter Bobbi-Kristina verliest Bobby Brown wéér een kind

Het lijkt wel de Kennedyvloek: na ex Whitney en dochter Bobbi-Kristina verliest Bobby Brown wéér een kind

Celebs
Het lijkt wel de Kennedyvloek: na ex Whitney en dochter Bobbi-Kristina verliest Bobby Brown wéér een kind

De meest bekende vervloekte familie ter wereld is zonder twijfel de Amerikaanse family Kennedy, die meer rampspoed te verstouwen kreeg dan je in tien Hollywoodfilms bij elkaar kunt verzinnen. Tragisch genoeg lijkt een andere bekende familie, die van Whitney Houston en haar ex-man Bobby Brown, ongewild dat stokje langzaam over te nemen.

Nóg een kind verloren

De Amerikaanse entertainmentsite TMZ meldt donderdag dat zanger Bobby Brown opnieuw een groot verlies zou hebben geleden. Zijn zoon Bobby jr., die 28 jaar oud was, zou woensdag dood zijn aangetroffen in een woning in Los Angeles. Veel is nog niet bekend over de dood van de stiefzoon van Whitney. Wel weet TMZ te melden dat de politie niet uitgaat van een misdrijf.

Tragedie na tragedie

De My Prerogative-zanger moest in 2015 al afscheid nemen van dochter Bobbi Kristina, die hij deelde met de drie jaar daarvoor overleden Whitney Houston. Krissy, zoals ze door haar familie werd genoemd, werd tragisch genoeg op exact dezelfde wijze als haar moeder gevonden: bewusteloos in bad na het gebruik van drugs. Ze lag daarna zes maanden in coma en overleed uiteindelijk in juli van 2015 op slechts 22-jarige leeftijd.

Ook adoptiekind overleden

Tijdens de afgelopen jaarwisseling was het opnieuw raak. Nick Gordon (30), het onofficiële adoptiekind van Whitney én de ex van dochter Bobbi Kristina (óók een ingewikkeld verhaal), bleek op 1 januari gestorven aan de gevolgen van een overdosis, die hem een reeks hartstilstanden gaf. Whitney Houston nam Gordon op 12-jarige leeftijd als wees in huis en voedde hem en haar biologische dochter samen op. Op zijn arm prijkte een grote tatoeage met het gezicht van Whitney en haar noemde haar ‘mom’. De zangeres adopteerde Nick echter nooit officieel.

Beschuldiging en veroordeling

Nadat Whitney in februari 2012 overleed door verdrinking maakte Nick zijn relatie met haar dochter Bobbi Kristina Brown bekend. De media viel massaal over het nieuws, dat merkwaardig was aangezien de twee grotendeels als broer en zus waren opgegroeid. Toen Bobbi Kristina drie jaar later bewusteloos aangetroffen werd en zes maanden later overleed, werd Nick het mikpunt van de familie. Bobby Brown spande een civiele rechtszaak aan tegen Nick, die volgens hem en zijn familie schuldig was aan haar dood. Hij werd ook daadwerkelijk schuldig bevonden, maar is nooit strafrechtelijk vervolgd. Nick heeft zijn betrokkenheid bij de dood van zijn vriendin altijd ontkend.

Lees ook
Dochter Whitney Houston zou 26 zijn geworden: 5x hun mooiste momenten samen

Bobby’s kinderen

Bobby Brown is vader van zeven kinderen. Na zoon Landon uit een eerdere relatie kreeg hij twee kinderen met Kim Ward, dochter La’Princia en Bobby jr. De relatie van Bobby en Kim strandde toen zij twee maanden zwanger was van Bobby jr. en erachter kwam dat Bobby zich had verloofd met Whitney. De zangeres beviel in 1993 van Krissy. Met zijn huidige vriendin Alicia Etheredge heeft Bobby zoon Cassius (11) en dochters Bodhi (5) en Hendrix (4).

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door LOVERBOY🐐 (@b.brownjr)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door LOVERBOY🐐 (@b.brownjr)

Bron: ANP | Beeld: BrunoPress

Shoppen is altijd een goed idee