Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Tony Jr. over breuk met Maan: ‘Binnen vijf minuten kreeg ik honderden berichten van vrouwen’

Tony Jr. over breuk met Maan: ‘Binnen vijf minuten kreeg ik honderden berichten van vrouwen’

Tony Jr. over breuk met Maan: ‘Binnen vijf minuten kreeg ik honderden berichten van vrouwen’

Nadat Tony Junior (30) en zangeres Maan de Steenwinkel (23) afgelopen december uit elkaar gingen, kreeg de dj veel berichten van vrouwen die met hem wilden daten. Dat stelde hem teleur, vertelt hij aan VIVA.

Zo word je dus níet Tony’s nieuwe vriendin…

“Prachtig hoor, maar we hadden het bekendgemaakt op sociale media en letterlijk binnen vijf minuten kreeg ik honderden berichten van vrouwen: ‘O lullig om te horen… zeg, wat doe je morgen? Zullen we koffie doen?’ En naaktfoto’s van vrouwen met: ‘Dit is mijn nummer, app me maar als je zin hebt'”, zegt de dertigjarige Tony Junior. “Ik hou van vrouwen en alles eromheen, maar als het je zó makkelijk wordt gemaakt, is dat niet erg aantrekkelijk. Dan heb je de buit al binnen.”

Broer-zusrelatie

De dj en de zangeres gingen na een relatie van 2,5 jaar uit elkaar omdat hun relatie veranderde in “een soort broer-zusrelatie”. Tony Junior: “We kwamen er allebei achter: we houden heel veel van elkaar als mens, maar misschien is het beter om gewoon even uit elkaar te gaan, voordat het op een level komt dat het helemaal niet meer leuk is.”

Nooit meer bij elkaar?

Op de vraag of er nog een kans is dat hij en de zeven jaar jongere Maan weer bij elkaar komen, antwoordt hij ontkennend. “Dat is een veelgestelde vraag, maar nee. Alhoewel je nooit in de toekomst kunt kijken. Kijk, zij is wat jonger dan ik en moet nog meer van de wereld zien. Ik ben dertig – forever twenty-nine noem ik het – en heb al veel vrouwen ontmoet, geproefd…”

Maan heeft nog niet genoeg geleefd

“Dus als ik morgen iemand tegenkom bij wie ik bij wijze van spreken denk: jij bent de mama van mijn kinderen, zal ik later nooit die onrust krijgen van ‘misschien wil ik weten wat er nog meer te koop is’. Maar als je wat jonger bent en minder ervaring hebt… Het eerste huis dat je bezichtigt, ga je ook niet meteen kopen.”

Lees ook
Temptation’s Yasmin merkt niets van 19 jaar leeftijdsverschil met vriend: ‘We zijn allebei jong’

‘Nog steeds beste vrienden’

In februari zei Tony over zijn breuk met de zangeres: “Mensen snappen niet dat ik een foto van Maan nog like of dat ik haar volg. Ze denken dat als je uit elkaar bent dat je elkaar dan moet ontvolgen en blokkeren. Nee, we zijn gewoon nog steeds beste vrienden. We zijn superblij met die 2,5 jaar. We hebben super veel met elkaar gelachen, gehuild, van elkaar geleerd en we zijn super trots op elkaar. Dat verandert niet.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

with my doggo friend

Een bericht gedeeld door TONY JUNIOR (@tonyjuniorofficial) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

tomorrow… ??

Een bericht gedeeld door TONY JUNIOR (@tonyjuniorofficial) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

De keerzijde van liefde, ik had gehoopt dit nooit te hoeven schrijven. Met pijn in m’n hart schrijf ik deze woorden, helaas zijn Maantje en ik aangekomen op het punt om niet meer samen te zijn. We houden ontzettend veel van elkaar en zullen altijd in elkaars hart zitten. Er is geen sensatie, niks heftigs maar gewoon twee mensen die hebben besloten om hun eigen weg te gaan. Ik heb de afgelopen jaren de mooiste tijd in de liefde ervaren, we hebben zoveel van elkaar geleerd, zijn samen gegroeid naar iets wat we nog niet kenden en we brachten beiden iets bij elkaar naar boven wat ons als persoon heeft verrijkt. Daar ben ik je heel erg dankbaar voor en dat zal ik voor altijd koesteren. Toch is het voor nu beter zo. Lieve Maan, ik hou ontzettend veel van je en zal er altijd voor je zijn. ? Toon ENG: Sometimes love hurts. I had hoped never to have to write this. With a broken heart I have to tell you Maan and I have decided to no longer be together. We love each other dearly and will always be in each other’s hearts. Nothing crazy happened, nothing dramatic, we just decided it is better to continue our lives as friends. The last years with Maan were full of love, we learned so much from each other, together we grew into something beatiful, something we never knew before, and something that enriched us both in so many ways. I am forever grateful to Maan and I will always cherish her. Dear Maan, You will hold a special place in my heart forever and I will be there for you if you ever need me. ? Toon

Een bericht gedeeld door TONY JUNIOR (@tonyjuniorofficial) op

Op de hoogte blijven van onze artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: VIVA | Beeld: BrunoPress