Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Tim Douwsma doet boekje open over trouwplannen met zwangere vriendin

Tim Douwsma doet boekje open over trouwplannen met zwangere vriendin

Tim Douwsma doet boekje open over trouwplannen met zwangere vriendin

Een paar weken geleden maakte Tim Douwsma met een prachtige foto bekend voor de eerste keer vader te worden. En nu vertelt de presentator dat het niet de enige grote stap is die hij met zijn vriendin Elske wil maken. Stappen de twee binnenkort in het huwelijksbootje?

Volgens Tim staat trouwen zeker op de planning. “Hoe leuk zou het zijn als die kleine dreumes mat mama of papa meeloopt naar het altaar?”, zegt hij tegen Weekend. “Dat zou wel het mooiste zijn.”

Romantisch

Wat duidelijk moge zijn, is dat de romanticus geen haast heeft om op zijn knieën te gaan. “Ik ben een romantisch persoon en dus zal ik haar vragen uit liefde, niet omdat ik denk: snel trouwen voordat de baby er is. Je kan op het gemeentehuis al heel veel qua erkenning, dat zit helemaal goed bij ons.”

Lees ook
De huishoudladder van Tim Douwsma: ‘Ik ben een sloddervos, maar ik vind het wél heel fijn als alles aan kant is’

Friesland

Tim en Elske kennen elkaar al sinds ze zestien waren, maar zijn sinds de zomer van vorig jaar samen. Dat bevestigden ze dit jaar op Valentijnsdag. Hij verhuisde onlangs dan ook weer terug naar Friesland voor de liefde, gezien Elske haar werk daar heeft. “Voor mij is Amsterdam altijd heel fijn geweest, omdat het zo centraal ligt. Maar het is voor mij makkelijker om naar Friesland te gaan, dan dat zij straks elke dag meer dan twee uur in de auto moet zitten”, zei Tim eerder tegen Story. Ook bleek hij toen al heel zeker te zijn van zijn zaak. “Zij is de vrouw met wie ik oud wil worden. Ze wordt de moeder van mijn kinderen. Zonder enige twijfel.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: ANP