Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Tim Douwsma fel tegen verlengde coronamaatregelen: ‘En nu komen ze voor de kids’

Tim Douwsma fel tegen verlengde coronamaatregelen: ‘En nu komen ze voor de kids’

Tim Douwsma fel tegen verlengde coronamaatregelen: ‘En nu komen ze voor de kids’

Na de laatste persconferentie van gisteravond laat Tim Douwsma (32), die eerder ook mee deed aan de Instagram-actie #ikdoenietmeermee, van zich horen. De zanger heeft een sterke mening over de nieuwe coronamaatregelen en laat zich uit op Instagram. Naast zijn eigen post reageert Tim ook onder de post met kerstgedachten van Monique Smit.

Nieuwe coronamaatregelen

Afgelopen dinsdag kondigden demissionair minister-president Mark Rutte en demissionair minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge de nieuwe coronamaatregelen aan. Dit keer trof het ook de basisscholen. De scholen moeten een week eerder hun deuren sluiten en ook de avondlockdown is verlengd. De nieuwe maatregelen gelden tot en met 14 januari.

Lees ook
Het kabinet heeft besloten: basisscholen krijgen toch week eerder kerstvakantie

Frustratie

Tim Douwsma is er klaar mee en toont zijn ‘frustratie’ en mening via een post op zijn Instagram. De Friese zanger deelt een foto van zijn zoon. Bij de post schrijft hij: ‘En nu komen ze voor de kids’. Volgens hem een voorspelbare stap van de overheid. Dit laat Tim niet gebeuren en daarom gaat hij staan voor de kinderen. Hij eindigt de post met: ‘Mijn zoon loopt de vrije wijde wereld in! Dat ben ik hem verplicht! En jullie ook!’. Douwsma krijgt onder de post veel reacties van ouders die met hem eens zijn. Zo schrijft een volger: ‘precies!!! de vaccins zijn goedgekeurd en alle ‘besmettingen’ zijn ineens onder de kinderen. Walgelijk dit🤮 . Blijf vd kinderen af!!!’

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Tim Douwsma (@timdouwsma)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Nieuws | Beeld: ANP