Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Blij babynieuws! Tim Douwsma wordt voor de eerste keer vader

Blij babynieuws! Tim Douwsma wordt voor de eerste keer vader

Blij babynieuws! Tim Douwsma wordt voor de eerste keer vader

Tim Douwsma (31) mag het eindelijk van de daken schreeuwen: hij wordt vader! Zijn jeugdliefde Elske, met wie hij sinds kort samenwoont, is in verwachting van hun eerste kindje.

De presentator maakt het blijde nieuws bekend met een prachtige foto. “In woorden niet uit te drukken hoe dankbaar en gelukkig wij zijn met dit wonder!”, laat de aanstaande papa weten. Aan Elskes babybuik te zien is ze al een paar maanden zwanger.

Aan De Telegraaf laat Tim weten ontzettend blij te zijn. “Hier kun je natuurlijk alleen maar van dromen. We zijn zo gelukkig”, aldus de presentator. “Toen de test die we deden positief bleek te zijn, konden we het nauwelijks geloven. Klopte het echt? Moesten we de gebruiksaanwijzing anders nog eens lezen of we het wel goed hadden gedaan? Uiteindelijk zijn we gelijk weer naar de drogisterij gegaan om een nieuwe test te kopen. En die gaf natuurlijk hetzelfde aan. Toen wisten we het zeker, we worden vader en moeder. ’Wow’, schreeuwde ik uit. We vlogen elkaar in de armen en begonnen spontaan van geluk te huilen. Dat moment vergeet ik nooit meer.”

Felicitaties

De felicitaties stromen binnen voor de BN’er en zijn vriendin. “Fantastisch mensen!! Gefeliciteerd!”, reageert Thomas Berge. Ook Freek Vonk, Nicolette van Dam en Jim Bakkum feliciteren de presentator met het babynieuws.

De tekst gaat verder onder de foto.

Friesland

Tim en Elske kennen elkaar al sinds ze zestien waren, maar zijn sinds de zomer van vorig jaar samen. Dat bevestigden ze dit jaar op Valentijnsdag. Hij verhuisde onlangs dan ook weer terug naar Friesland voor de liefde, gezien Elske haar werk daar heeft. “Voor mij is Amsterdam altijd heel fijn geweest, omdat het zo centraal ligt. Maar het is voor mij makkelijker om naar Friesland te gaan, dan dat zij straks elke dag meer dan twee uur in de auto moet zitten”, zei Tim eerder tegen Story. Ook bleek hij toen al heel zeker te zijn van zijn zaak. “Zij is de vrouw met wie ik oud wil worden. Ze wordt de moeder van mijn kinderen. Zonder enige twijfel.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron & beeld: ANP, Instagram