Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Tijl Beckand wordt voor de vierde keer papa en oppert namen voor meisje én jongen

Tijl Beckand wordt voor de vierde keer papa en oppert namen voor meisje én jongen

Tijl Beckand wordt voor de vierde keer papa en oppert namen voor meisje én jongen

Prachtig nieuws voor presentator Tijl Beckand. Hij en zijn vriendin zijn in verwachting van hun tweede kindje. Dat onthulde de tv-maker in de talkshow Jinek, waarvan maandag de eerste aflevering sinds afgelopen voorjaar te zien was.

Uitgerekende datum

“We hebben vorige week de 12-weken-echo gehad en dit wordt de vierde, dit moet de vierde worden”, vertelt de 46-jarige oud-Lama, die al vader is van twee kinderen uit een eerder huwelijk. Hij vertelt ook maar gelijk wanneer zijn vriendin is uitgerekend, want “dat is de eerste vraag die mensen stellen.” Op 25 februari moet het in theorie allemaal gaan gebeuren, zo onthulde het RTL4-gezicht.

Jongetje of een meisje?

Tijl wil graag de geruchten voorblijven. “Is het een jongetje of een meisje? Weten we niet”, zegt hij. “Als het een jongetje wordt noemen we hem Beau, een meisje Eva.” Dat vindt de presentatrice van het programma “sportief” van hem.

Nieuwe liefde

Tijl en Markell Helmann werden in september 2018 al ouders van zoontje Faas (1), die eerder dit jaar nog besmet raakte met het coronavirus. Anderhalf jaar voor zijn geboorte verliet Tijl zijn vrouw Nicolette voor Markell, een tien jaar jongere productie-assistente die hij leerde kennen tijdens het maken van zijn programma De Tiende van Tijl.

Lees ook
Zoontje Tijl Beckand (1) in ziekenhuis beland met corona: ‘Heel pittig’

Kinderen buiten beeld

Uit het huwelijk met zijn ex-vrouw Nicolette werd Fiene (9) geboren, maar ook voor Nicolette’s oudste dochter uit een eerdere relatie, Bente (15), is Tijl een echte papa. Van zijn kinderen deelt Tijl nooit foto’s, enkel een glimp van zoontje Faas pal na zijn geboorte.

Tijl en Markell:

Tijl Beckand zoontje corona

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Hoe is t bij jullie? #scheveningen

Een bericht gedeeld door Markell Helmann (@markell_helmann) op

Bron: ANP, Weekend | Beeld: ANP