Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Robinson-winnaar Thomas (met kort haar!) over afblazen huwelijk: ‘Ik was heel erg van de kaart’

Robinson-winnaar Thomas (met kort haar!) over afblazen huwelijk: ‘Ik was heel erg van de kaart’

Robinson-winnaar Thomas (met kort haar!) over afblazen huwelijk: ‘Ik was heel erg van de kaart’

Afgelopen donderdag zagen we hoe Vlaming Thomas Roobrouck (31) ‘Expeditie Robinson’ won tijdens een zinderende finale. Maandag vertelt hij in ‘Robinson Confessions NL vs BE’, gepresenteerd door Fatima Moreira de Melo, meer over z’n grote overwinning, maar óók over dat huwelijk met zijn vriendin dat ineens tóch niet doorging.

Huwelijksaanzoek

Tijdens de opnames besefte Thomas dat hij zijn vriendin bij thuiskomst meteen wilde vragen of ze de rest van haar leven bij hem wilde blijven. “Als ik terugkom, komt m’n meisje me ophalen op de luchthaven. Dan ga ik haar ten huwelijk vragen. Ik heb hier ingezien dat zij echt de wereld voor mij is en dat er achter elke sterke man nog een veel sterkere vrouw staat”, vertelde hij in de één na laatste uitzending. Maar in een interview met het Vlaamse weekblad TV Familie ontdekten we afgelopen week al dat dat toch net iets anders is gelopen.

Ring

Eenmaal is thuis is Thomas inderdaad op z’n knieën gegaan voor zijn vriendin, vertelt hij aan Fatima. Hij deed dat met de op strand gevonden ring die hem veel kracht bood op een moment dat hij het hard nodig had tijdens het programma. Van een huwelijk kwam het echter nooit. Niet lang na het aanzoek liep hun relatie op de klippen.

Lijmpoging

“Toen ik van het eiland af kwam, heb ik haar ten huwelijk gevraagd, maar kort daarna zijn we toch uit elkaar gegaan.” Of dat door Expeditie Robinson kwam, wil Thomas niet direct beweren. “We waren gewoon uit elkaar gegroeid. Ik had gedacht dat haar ten huwelijk vragen ons misschien weer wat dichter bij elkaar zou brengen, maar dat is niet gelukt.”

Goede beslissing

Helemaal met het winnen van het programma en alles wat er op hem afkwam en veranderde in zijn leven, bleek dat een toekomst samen hen niet gegund was. “Dus ik had zoiets van: we zetten er een punt achter. Ik ga verder en jij gaat verder. En ja… het is een goede beslissing geweest.”

Lees ook
Na ‘Robinson’ zou Thomas zijn vriendin ten huwelijk vragen, maar deed het niet: wat ging er mis?

Nieuwe liefde

Mocht je nu snel in een kano willen springen om naar Thomas toe peddelen: vrijgezel is hij ook niet. “Kort na de breuk leerde ik mijn nieuwe vriendin kennen. Roxie heet ze. Ja, het kan allemaal snel gaan”, liet hij al weten in TV Familie. “Ondertussen zijn we een paar maanden samen en het is perfect tussen ons. Mijn zoontje is trouwens niet van mijn vorige relatie, maar van m’n relatie daarvoor.” Scroll snel naar beneden voor een foto van Thomas en nieuwe liefde.

De laatste uitzending van Robinson Confessions NL vs BE is nu te zien bij Videoland. We delen alvast een screenshot met de nieuwe korte coupe van Thomas:

robinson thomas

Thomas en zijn nieuwe vlam:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

” ᴡʜʏ sᴏ sᴇʀɪᴏᴜs ” ?

Een bericht gedeeld door ?????? ????????? (@thomas_roobrouck) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

” ????? ??? ???????, ????? ?? ??????, ??? ???? ????? ??? ??????? ???? ?????? ??????.”

Een bericht gedeeld door ?????? ????????? (@thomas_roobrouck) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Robinson Confessions | Beeld: Videoland