Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Televisieserie All Stars wordt musical

Televisieserie All Stars wordt musical

Televisieserie All Stars wordt musical

Musicalliefhebbers opgelet: er zit weer een heel leuke in de pijplijn, lazen we in het AD. Van de populaire televisieserie All Stars! Ideetje én productie van Job Gosschalk en Thomas Acda, die de film De Marathon ook al omtoverden tot een musical.

Lees ook: WOW: Dit zijn de 10 best verdienende vrouwen in de muziekindustrie!

Cast
De originele cast, bestaande uit onder andere Thomas Acda, Danny de Munk, Daniël Boissevain en Kasper van Kooten, keert waarschijnlijk niet terug. ‘Zij zijn 20 jaar ouder, hebben de leeftijd om de ouders van de voetballende vrienden te spelen’, legt regisseur en producent Job Gosschalk uit. ‘Misschien is dat trouwens wel een idee.’

Grappen
Voor de musicalversie maakt Gosschalk deels gebruik van het script van de eerste All Stars-film uit 1997. ‘Sommige verhaallijnen zijn bekend, er komen nieuwe bij en ik zoek in de scripts naar grappen die nooit in de film zijn gekomen omdat ze op beeld niet werkten. In het theater kunnen die wel overkomen, zo worden stukken uit een oud script nieuw.’ Met de muziek zit het wel goed. Klassiekers uit de film, zoals Is dit nu later van Stef Bos en Toen ik je zag, toen uitgevoerd door Antonie Kamerling, komen terug. Thomas Acda schrijft nieuwe muziek voor de musical. Deed hij ook voor De Marathon. Acda is sowieso into musicals tegenwoordig, binnenkort speelt maakt hij zijn musicaldebuut als acteur. Hij speelt de bebaarde Tevye, in Fiddler on the roof, the musical, die in november in première gaat. Premièredatum van All stars, de musical? Ergens in oktober 2018, aldus de heren.

Begin nu toch wel behoorlijk op meneer Lex Goudsmit te lijken….

A post shared by Thomas Acda (@acdathomas) on

Lees nu een halfjaar Flair voor € 11 per maand en krijg een gratis leren crossbody tas t.w.v. € 69,95!

Bron: ANP