Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > The Voice-coach Anouk tijdens nieuw seizoen: ‘Jan, je moet je bek houden’

The Voice-coach Anouk tijdens nieuw seizoen: ‘Jan, je moet je bek houden’

Celebs
The Voice-coach Anouk tijdens nieuw seizoen: ‘Jan, je moet je bek houden’

Over precies twee weken is het weer zover: dan begint namelijk alweer het 11e seizoen van The Voice of Holland. Naast Waylon, Ali B en Anouk heeft het nieuwe seizoen er ook een nieuwe coach bij. Lil Kleine is er na twee seizoenen mee opgehouden en maakt plaats voor niemand minder dan Jan Smit. En die maakt gelijk op een duidelijke manier kennis met zijn nieuwe collega’s.

Collega’s en mede-coaches

Dat de coaches van The Voice of Holland allen niet op hun mondje zijn gevallen, zal Jan Smit vast en zeker al ontdekt hebben tijdens het kijken van vorige seizoenen. Maar nu hij ook zelf in de rode stoel mag plaatsnemen, maakt hij het hele gebeuren ineens van dichtbij mee. Zijn collega’s sparen de nieuwbakken coach in ieder geval niet. “Ik ben voor het eerst een beetje zenuwachtig. Dat heb ik nooit gehad de afgelopen jaren. Je zit toch naast drie door de wol geverfde coaches.”

Hart op de tong

Jan’s zenuwen zijn niet geheel onterecht, zo blijkt wel uit de eerste beelden van het nieuwe seizoen. Zijn mede-coaches sparen de zanger duidelijk niet en hebben ook nu het hart op de tong. Zo roept Anouk vanuit haar privé-cabine met enige sarcasme dat Jan zijn “bek moet houden” en zet Ali B hem voor paal wanneer Jan voor de tweede keer roept dat-ie de winnaar voor zich heeft staan.

Lees ook
Nieuw seizoen ‘The Voice’, nieuwe look voor jurylid Anouk: zangeres verrast fans met behoorlijk korte coupe

Ruzie Anouk en Lil Kleine

Toch lijkt de sfeer vooralsnog prima te zijn. En dat was in het vorige seizoen wel anders. Tijdens de battles kregen Anouk en Lil Kleine een kleine woordenwisseling, wat na de opnames achter de schermen geëscaleerd zou zijn. Volgens geruchten zou er zelfs een vechtpartij zijn geweest, maar dit was volgens Ali B niet aan de orde. Al had het niet veel gescheeld. “Als het doorgegaan was, had het handtastelijk kunnen worden. Je weet maar nooit, de spanning was hoog. En waar spanning is, kan iets knappen.”

Band zichtbaar bekoeld

Hoewel de ruzie volgens velen flink geëscaleerd was, stonden de opnames van de liveshows nog op de planning. Anouk zou hebben aangegeven niet met Lil Kleine in een ruimte te willen zijn, maar tijdens de liveshows zaten de twee allebei in de rode stoelen. Wel was band tussen de twee zichtbaar bekoeld en zouden ze ook geen woord meer met elkaar gewisseld hebben.

Bekijk hier alvast de eerste beelden van het nieuwe seizoen van The Voice of Holland.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: ANP

Shoppen is altijd een goed idee