Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Kijkers ‘The Passion’ vallen massaal in katzwijm voor Judas Rob Dekay

Kijkers ‘The Passion’ vallen massaal in katzwijm voor Judas Rob Dekay

Kijkers ‘The Passion’ vallen massaal in katzwijm voor Judas Rob Dekay

Donderdagavond vond de elfde editie van The Passion plaats. De hoofdrollen waren deze keer voor Freek Bartels (Jezus), Trijntje Oosterhuis (Maria), Leo Alkemade (Petrus), Tygo Gernandt (Pilatus) en Rob Dekay (Judas). Hoewel kijkers diep onder de indruk waren van Freek Bartels, hij wordt zelfs de beste Jezus ooit genoemd, konden ze hun ogen vooral niet afhouden van Rob Dekay. Want wat een knapperd is het eigenlijk…

Rob Dekay in The Passion

Rob Dekay timmert al jaren aan de weg als muzikant, maar werd in 2020 pas echt bij het grote publiek bekend door zijn rol als mol in Wie is de mol?. Nu hij gisteravond de rol van Judas vertolkte in The Passion heeft hij er weer een hele nieuwe schare fans bij.

Zangsolo

Rob krijgt ontzettend veel lof voor zijn optreden in The Passion. Vooral met zijn zangsolo Ik Ben Maar Een Mens, een vertaling van het liedje Human van Rag’n’Bone Man, gooit hij hoge ogen. Zelf zei hij hier na afloop over: “Dat was echt mijn moment. Het paste heel erg in het verhaal. Al was het origineel een Frans liedje, dat had niet echt uitgemaakt. Het is ook een liedje dat goed bij me past qua stem. Ik kon even bij iedereen de woonkamers binnen scheuren”, aldus de zanger.

“Durf de reacties niet te bekijken”

Hoewel Rob zeker was van de keuze voor het liedje, vond hij het toch spannend hoe het ontvangen zou worden. “Of ik de reacties al heb gelezen? Nee, ik durf nog niet te kijken!”, liet hij weten. Wel vond hij het waanzinnig om te doen: “Het was echt te gek. Ik ben een beetje high”.

Lees ook
Mol Rob Dekay kijkt positief terug op zijn WIDM-avontuur

Reacties

De zanger hoeft niet bang te zijn voor de reacties, want hij krijgt alleen maar lof. Kijkers vinden zijn zangstem geweldig en noemen hem ontzettend talentvol. Maar vooral zijn looks blijven niet onopgemerkt. “Wie is die sexy vent met dat zwarte mutsje op?” en “Wat is Rob een leukerd om naar te kijken” klinkt het op Twitter.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Twitter,  RTL Boulevard. | Beeld: KRO-NCRV, Stijn Ghijsen