Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Deze bekende Nederlanders zitten volgens de kijkers in de laatste 11 pakken van The Masked Singer

Deze bekende Nederlanders zitten volgens de kijkers in de laatste 11 pakken van The Masked Singer

Deze bekende Nederlanders zitten volgens de kijkers in de laatste 11 pakken van The Masked Singer

Het blijft elke keer weer spannend wie onder het pak vandaan komt. The Masked Singer is weer elke vrijdagavond op de buis te zien. Onlangs zijn ze gestart met het derde seizoen. Nagelbijtend zitten de kijkers op de bank tot het verlossende antwoord komt. 

Van de vijftien kandidaten  zijn er nu al vier van onthult, genoeg kandidaten over om er op los te speculeren.

Hints

Met gespitste oren is het elke keer weer goed luisteren naar een stem. Ook zijn de hints van cruciaal belang om de kandidaten in de pakken te ontmaskeren. Wij hebben daarom alle hints en genoemde namen bij The Masked Singer in een rijtje gezet.

Giraffe

Martien Meiland, Rob Kemps, Tygo Gernandt, Hugo Kennis, Matthijs van Nieuwkerk en Jack van Gelder zijn de namen die bij het giraffe pak genoemd werden. De hints die daarbij werden verteld waren: 88, olympische spelen, politiepet en draak. Heb jij enig idee wie dit kan zijn?

Boekenworm

De boekenworm gaf aan ooit wel eens een boek te hebben geschreven. Daardoor kwamen de namen Heleen van Royen, Saskia Noort en Monique Smit naar voren. Ook werd duidelijk dat de boekenworm tweetalig is. Dit gaf alle redenen om ook de namen Yolanthe Cabau en Doutzen Kroes te noemen. Andere namen die voorbij kwamen waren: Bobbi Eden en Bridget Maasland.

Stier

Door het gezwaai met de Friese vlag en schaatsbeelden werd bij de Stier gelijk de naam Rintje Ritsma genoemd. Rintje heeft echter al eerder mee gedaan, dus hij kan het niet zijn. De hints die bij de Stier hoorde waren: goud, arena, ploeg en voice. En daarbij dachten ze gelijk aan Jeroen van der Boom en Edwin Evers.

Lieveheersbeestje

Veel kijkers zijn er unaniem over eens: het Lieveheersbeestje is Karin Bloemen. Toch is de jury nog niet helemaal overtuigd. Ook de namen: Francis van Broekhuizen, Trijntje Oosterhuis of Shirma Rouse vallen bij de jury. De hints bij deze kandidaat waren: op zoek naar, katten, ijs, biertje en Annie M.G. Schmidt.

Krokodil

Shoppen en snelle dingen, dat is waar de Krokodil van houdt. Hints van de Krokodil waren: zuinig, hoed, hit, België en Indonesië. Haar talent zorgde voor internationaal succes. Bij de Krokodil komen de namen: Emma Heesters ,Romy Monteiro en Belle Perez voorbij

Vogelverschrikker

Bij het horen van de hints: sorry, nieuws, joker, wild en Japan. Dacht Jurylid Carlo Boszhard bij de vogelverschrikker gelijk aan Alberto Stegeman. Toch zijn er veel kijkers niet overtuigd en denken zij eerder aan: Marc-Marie Huijbregts of Alex Klaassen.

Cupido

Dit is een lastige. Bij de Cupido zijn al erg veel namen genoemd. Hints bij Cupido waren: Papegaai en L.A. De naam Ferry Doedens komt vaak voorbij, maar ook Rolf Sanchez, Enzo Knol en Duncan Laurence maken zeker een kans.

Farao

Ook bij de farao komen de kijkers en de juryleden er nog niet helemaal uit. De hints die voorbij zijn gekomen zijn: Den Haag, gitaar en Ibiza. De namen die bij de Farao ook genoemd zijn Dinand Woesthoff en Nick Schilder, maar ook de optie van een politicus blijft open. Tot nu toe is de meest genoemde naam bij de Farao: René van Kooten.

Biggetje

Veel kijkers denken bij het biggetje aan de namen:  Nicolette Kluijver, Emma Wortelboer, Georgina Verbaan of Lauren Verster. De hints die voorbij zijn gekomen zijn: presentatrice, sixpack en olifant.

Elfje

De meerderheid van de kijkers denkt aan Isa Hoes. Toch is nog niet iedereen overtuigd. De namen Hadewych Minis, Marlijn Weerdenburg en Bridget Maasland worden ook genoemd. Tijdens de aflevering werd duidelijk dat het Elfje een beetje ‘stout’ is en vaker zingt. De hint die bij het Elfje is gegeven is: sterren.

Lees ook
Lijf van Chantal Janzen wordt dankzij Photoshop wereldwijd gepromoot

Haai

De laatste, de Haai, is ook erg lastig te raden. De namen  Wibi Soerjadi, Kraantje Pappie, Tiesto en Armin van Buuren komen voorbij. Maar niemand is helemaal overtuigd van een naam. De hints van de Haai zijn: Liefde en Indonesië. Daarnaast is het bekend dat hij ooit een ‘optreden’ heeft mogen doen voor het koningshuis.

Wie heb jij al ontdekt bij The Masked Singer?

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Beautify