Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > ZIEN! In deze bloedstollende nieuwe serie van de makers van ‘YOU’ schittert onze eigen Michiel Huisman

ZIEN! In deze bloedstollende nieuwe serie van de makers van ‘YOU’ schittert onze eigen Michiel Huisman

Celebs
ZIEN! In deze bloedstollende nieuwe serie van de makers van ‘YOU’ schittert onze eigen Michiel Huisman

Van naar buiten kijken wordt niemand op dit moment blij – de herfst is hartstikke aan. Des te opbeurender is de aanblik van Michiel Huisman op je beeldscherm, die terug van weggeweest is met een gloednieuwe film én een rete spannende nieuwe serie van de makers van onze ultieme binge-favoriet ‘YOU’. Dat belooft wat.

‘The Flight Attendant’

Vandaag is de eerste trailer verschenen van de nieuwe thrillerserie The Flight Attendant, waarin Michiel één van de belangrijkste rollen speelt. Zijn tegenspeelster is niemand minder dan Big Bang Theory-actrice Kaley Cuoco, die hoofdrol vertolkt in dit nieuwe nagelbijt-spektakel van HBO.

Moordmysterie

The Flight Attendant draait om – weinig verrassend: een stewardess – Cassie, gespeeld door Kaley. Op een vlucht naar Bangkok valt ze als een blok voor passagier Alex a.k.a. onze Michiel. Ze beleven een spannend en romantisch avontuur dat eindigt in en hotelkamer waar de volgende ochtend álles anders is. Als Cassie wakker wordt, blijkt Alex op brute wijze vermoord en ontdekt zij dat háár handen onder het bloed zitten.

Op het puntje van je stoel

Michiel wordt dus al in aflevering één naar een andere wereld geholpen, maar dat betekent zeker niet dat hij de rest van het seizoen niet meer te zien is. Uit de eerste trailer kunnen we opmaken dat hij Cassie, die probeert te ontdekken wat er in hemelsnaam gebeurd is, wat haar aandeel hierin is en hoe ze ongeschonden uit het politieonderzoek komt, blijft achtervolgen. Spannend!

Kijken in Nederland

The Flight Attendant gaat in de Verenigde Staten op 26 november in première op de nieuwe streamingsdienst HBO Max. Wanneer we in Nederland kunnen gaan genieten van Michiel en Kaley, is nog even afwachten, maar we hebben goede hoop dat de dienst niet al te lang zal wachten om de oceaan over te steken. Bekijk de trailer vast in onderstaande video.

De tekst gaat verder onder de video.

Lees ook
Instant kippenvel: déze gloednieuwe horrorfilm met Michiel Huisman komt binnenkort online uit

Michiel op het witte doek

Michiel is vanaf donderdag wél te zien in Nederland in een prachtige, nieuwe bioscoopfilm, de Ierse roadmovie The Last Right. Hierin verliezen twee broers die niet per se de beste maatjes zijn, hun moeder. Na een bizarre gebeurtenis komen ze tijdens een autorit dwars door Ierland nader tot elkaar. Bekijk de trailer in onderstaande video.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: NU.nl, YouTube | Beeld: Still

Shoppen is altijd een goed idee