Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Eindelijk: ‘The Bachelor’ gaat van start! Vindt Tony Junior de liefde weer na de breuk met Maan?

Eindelijk: ‘The Bachelor’ gaat van start! Vindt Tony Junior de liefde weer na de breuk met Maan?

Eindelijk: ‘The Bachelor’ gaat van start! Vindt Tony Junior de liefde weer na de breuk met Maan?

Vanavond is het dan eindelijk zo ver: Tony Junior begint zijn zoektocht naar de liefde in een nieuwe reeks van ‘The Bachelor’. Voor ‘bachelor’ Tony Junior – opvolger van Gaby Blaaser – was het wel even wennen dat zijn zoektocht naar de liefde werd gevolgd door camera’s. Toch vond hij het een ontzettend gaaf avontuur om mee te maken.

Perfecte match

Voor het programma vlogen twintig dames over naar Kroatië om het hart van de dj te veroveren. Tijdens verschillende dates probeert Tony erachter te komen of de perfecte match ertussen zit. In het begin vond Tony dat daten voor de lens maar vreemd. “De camera’s waren in het begin wel even wennen. Ik vind daten sowieso al vaak een dingetje, waarbij ik graag een lieve en fijne setting creëer om een dame op haar gemak te stellen. Nu had je keihard een camera op je gezicht, dus dat was wel even heftig. Maar na een paar dates kon ik dat wel loslaten en ben ik er gewoon voor gegaan”, vertelt de dj aan het ANP.

Dates

Met de dames heeft Tony verschillende dates gehad. Zo zijn ze op een jacht geweest, hebben dolfijnen gezien en hebben ze in een klein vliegtuigje gevlogen. “Iedere dag was eigenlijk wel een soort verrassing. Soms had je voor een date een bepaald idee van iemand, maar verandert dat daarna op een goede of slechte manier,” vertelt Tony.

Zoektocht

Tony wist van te voren niet of hij de perfecte match zou gaan vinden, maar hij stond daar wel volledig voor open. “Als je in de supermarkt of op een datingapp iemand tegenkomt, dan weet je ook niet hoe dat gaat aflopen, maar je moet er wel open voor staan. Dat is met deze zoektocht niet anders, ook al is die dan toevallig op televisie te zien.”

Nieuwe vriendin?

Of hij inderdaad een nieuwe partner gevonden heeft in het programma, mag hij helaas nog niet zeggen. “We hebben het erg gezellig gehad met z’n allen. Laat ik het daarop houden.” Het avontuur is voor Tony sowieso geslaagd. “Het was ontzettend gaaf, zwaar, intens, emotioneel en bizar. Ik ben heel dankbaar dat ik het heb mogen meemaken”, vertelt de dj. “Het is heel speciaal dat je zoiets als gek jochie uit Utrecht beleeft.”

Lees ook.
Tony Jr. gaat voor echte liefde in ‘De Bachelor’ en zoekt een beetje Maan in toekomstige liefde

Reactie Maan

Toen Tony wist dat hij mee ging doen aan dit programma, was Maan de eerste die het hoorde. Hoewel Maan het even moest laten bezinken, liet ze hem niet veel later weten: “Ik gun je het allerbeste, ik weet dat je mij ook dat zou gunnen. Ik hoop dat je de Tony laat zien die ik drie jaar heb mee mogen maken, en de lieve Tony die ik heb gezien.”

‘The Bachelor’ is vanaf 24 juni elke donderdag te zien bij Videoland.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door TONY JUNIOR (@tonyjuniorofficial)

Bron: Story, ANP | Beeld: Still