Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Tess Milne heeft mooiste Moederdagcadeau al gekregen: presentatrice bevallen van zoontje

Tess Milne heeft mooiste Moederdagcadeau al gekregen: presentatrice bevallen van zoontje

Tess Milne heeft mooiste Moederdagcadeau al gekregen: presentatrice bevallen van zoontje

Aanstaande zondag is het Moederdag, maar presentatrice Tess Milne heeft het mooiste cadeau al binnen. Zij en haar man Ties zijn voor de tweede keer trotse ouders geworden. Hun zoontje is op 1 mei gezond en wel ter wereld gekomen, zo laat de trotse moeder donderdag weten op Instagram.

Geschenk uit de ‘skye’

“Verwilderde haren en zo wit als een laken, maar niemand kan deze glimlach van mijn gezicht halen. Onze kleine Skye is geboren. Dankjewel lieve mensen van het BovenIJ Ziekenhuis die hem gezond en liefdevol in onze armen hebben gebracht.” Tess vermeldt tevens de volledige naam van het ventje, dat al inmiddels al een week op deze wereld is; Skye Arthur Berghuis. Op de foto zien we van het kindje helaas nog weinig: enkel de donkere haartjes piepen boven het dekentje uit.

Dubbel geluk

In november maakte Tess bekend in verwachting te zijn van haar tweede kindje. Het toeval wilde dat ze voor de tweede keer tegelijkertijd zwanger was met haar tweelingzus Lisa. In december 2017 verwelkomden Tess en haar man Ties hun eerste kind, zoontje Cairo Willem. Zus Lisa beviel in dezelfde periode van zoontje Liam. Of Lisa ook al bevallen is, is niet bekend. Die kans is achter zeer aanwezig, aangezien zij met haar zwangerschap iets voorliep op Tess.

Lees ook
Nog een paar weken te gaan: Tess Milne deelt foto van enorme babybuik

Veranderd

Een jaar geleden deed Tess een boekje open over haar rol als moeder. Of de komst van haar zoontje haar heeft veranderd? “Ja en nee. Aan de ene kant heeft de geboorte van Cairo bijvoorbeeld niks veranderd aan de manier van hoe ik in het leven sta. Maar mijn leven is wel compleet anders”, vertelde ze in Flair. Er is nu een persoon op de wereld die helemaal afhankelijk is van mij. En van Ties, mijn man, natuurlijk. Dat verantwoordelijkheidsgevoel is heel groot en krijg je er zomaar bij als je een kind baart. Dat is best overweldigend.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Of ik productief blijf? Vraag dat maar aan mijn organen die een volksverhuizing aan het maken zijn. ? Hoe hangen jullie erbij?

Een bericht gedeeld door Tess Milne (@tessmilne_) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram | Beeld: Bart Honingh (Flair 21, 2019)