Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Nog een paar weken te gaan: Tess Milne deelt foto van enorme babybuik

Nog een paar weken te gaan: Tess Milne deelt foto van enorme babybuik

Nog een paar weken te gaan: Tess Milne deelt foto van enorme babybuik

De laatste loodjes zijn aangebroken voor Tess Milne: in mei mag de 32-jarige presentatrice haar tweede kindje eindelijk in de armen nemen. Ze houdt haar volgers op de hoogte van de zwangerschap door zo nu en dan een kiekje van haar flinke babybuik te delen, en doet dat ook nu weer. 

Babybuik Tess Milne

Op Instagram heeft Tess een foto geplaatst van haar prachtige baby bump. “Of ik productief blijf? Vraag dat maar aan mijn organen die een volksverhuizing aan het maken zijn”, grapt ze bij de foto.

Complimentenregen

Volgers van Tess kunnen maar één ding zeggen: hoe stralend de blondine erbij staat. “Zoooooooo mooi ben je! En zoooo benieuwd naar die kleine daar binnen”, luidt een van de vele reacties. Een andere fan schrijft: “Gaat dat snel! Maar wat zie je er goed uit.”

De tekst gaat verder onder de foto.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Of ik productief blijf? Vraag dat maar aan mijn organen die een volksverhuizing aan het maken zijn. ? Hoe hangen jullie erbij?

Een bericht gedeeld door Tess Milne (@tessmilne_) op

Cairo Willem en Liam

In november maakte Tess bekend in verwachting te zijn van haar tweede kindje, en wederom is ze tegelijkertijd zwanger met haar tweelingzus. In december 2017 verwelkomden Tess en haar man Ties hun eerste kind, zoontje Cairo Willem. Zus Lisa beviel in dezelfde periode van zoontje Liam.

Meisje?

Dat Lisa een meisje krijgt, staat vast. “Dus ik gok dat ik ook een meisje krijg”, zei Tess er eerder over. Daarbij verklapte ze dat ze dat stiekem ook een beetje hoopt. “Het zou gewoon wel heel leuk zijn voor die meisjes!”

De tekst gaat verder onder de foto’s.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

MEI 2020! ❤️?#babyincoming

Een bericht gedeeld door Tess Milne (@tessmilne_) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Probeer mijn buik met handen en macht te accentueren maar @lisaamil wint weer. 20 min eerder op aarde, voor altijd als tweede de kaarsjes uitblazen. ?

Een bericht gedeeld door Tess Milne (@tessmilne_) op

Veranderd

Een jaar geleden deed Tess een boekje open over haar rol als moeder. Of de komst van haar zoontje haar heeft veranderd? “Ja en nee. Aan de ene kant heeft de geboorte van Cairo bijvoorbeeld niks veranderd aan de manier van hoe ik in het leven sta. Maar mijn leven is wel compleet anders”, vertelde ze in Flair. Er is nu een persoon op de wereld die helemaal afhankelijk is van mij. En van Ties, mijn man, natuurlijk. Dat verantwoordelijkheidsgevoel is heel groot en krijg je er zomaar bij als je een kind baart. Dat is best overweldigend.”

Lees ook
Tess Milne openhartig over het moederschap én hoe het haar veranderd heeft

Lievelingsmomenten

Ook vertelde ze over haar favoriete momentjes met haar zoon. “Als hij door de kamer kruipt en zich verwondert over een zonnestraal of een tafelpoot, als we samen een boekje lezen, als hij moet lachen omdat de wind in zijn gezicht blaast, het zijn allemaal lievelingsmomenten die ik met hem beleef”, aldus de blondine. “Alsof we samen in een bubbel zitten. Het moederschap is overweldigend in eigenlijk alles: liefde, angst, geluk, slaaptekort.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Hou je stevig vast aan de mensen waar je het meest om geeft. ❤️ Be safe lieve mensen!

Een bericht gedeeld door Tess Milne (@tessmilne_) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Brunopress, Instagram