Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Wat!? Zijn Temptation Island’s Haroon en Ayse weer samen?

Wat!? Zijn Temptation Island’s Haroon en Ayse weer samen?

Wat!? Zijn Temptation Island’s Haroon en Ayse weer samen?

Once a cheater, always a cheater, toch? Daar dacht Temptation Island- Ayse heel anders over. Zij en Haroon zijn namelijk sinds kort weer een stelletje.

Haroon postte gister een foto van hem en Ayse, waarop ze gezellig samen aan het eten zijn. De foto werd vergezeld door veelzeggende hashtags als #love #back #vreemdganger #nunietmeer.

😉❤️ #love #back #temptationisland #vreemdganger #nunietmeer #couple #fuckhaters💋

A photo posted by Haroon (@haroontemptation) on

Haroon bedroog Ayse voor, tijdens en na hun deelname aan Temptation Island. Ayse besloot toen ze hitsige Haroon na het programma voor de zoveelste keer betrapte op meer dan kijken (of “kijken kijken”, zoals hij zelf graag verwoorde tijdens de afleveringen) dat het nu echt welletjes was geweest. In april zaten ze nog samen in de auto, maar Ayse benadrukte dat ze niet meer dan vrienden waren.

Single zomer

Haroon zat ondertussen niet stil. Zo had hij een relatie met een Vlaams meisje dat hem later beschuldigde van diefstal. Terwijl zij naar de nachtwinkel ging voor wat boodschapjes, zou de Temptation Island-deelnemer haar huis hebben leeggeroofd. Hij lachte haar beschuldigingen weg en zei de relatie te hebben beëindigd omdat zij in de prostitutie zat. Kortom: een doorsnee zomer voor een jonge single.

Toch lijkt het er op dat Haroon zijn leven gebeterd heeft, ten minste, dat hopen we voor Ayse #nohaters 🙂

 

 

Lees ook:

 

Bron: Het Laatste Nieuws