Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Temptation’s Rowena deelt opnieuw heftige details over verloren kindje: ‘Vingertjes, teentjes, alles zat er al aan’

Temptation’s Rowena deelt opnieuw heftige details over verloren kindje: ‘Vingertjes, teentjes, alles zat er al aan’

Celebs
Temptation’s Rowena deelt opnieuw heftige details over verloren kindje: ‘Vingertjes, teentjes, alles zat er al aan’

Eind juni maakte Rowena Baierl (36), onder meer bekend van ‘Temptation Island VIPS’, met een emotionele post op Instagram bekend dat ze haar kindje was verloren. Op dat moment was de realityster een aantal maanden in verwachting. Nu, drie maanden na de ‘bevalling’, deelt ze opnieuw heftige details over die droevige dag.

‘Alles zat er al aan’

Het kindje van Rowena en haar vriend stopte met groeien en was nog niet vanzelf losgelaten in de baarmoeder. Daarom moesten er weeën opgewekt worden door middel van vagina medicatie. “Half tien in de ochtend de eerste ronde, om 17:16 uur werd ons zoontje geboren. Alles zat er al aan. Vingertjes, teentjes, oortjes, oogjes, mondje en overduidelijk een jochie”, laat de brunette nu weten op Instagram. “Omdat alles nog zo fragiel is, kwam de placenta niet mee dus moest ik nog om 19:30 naar de OK om de rest te laten verwijderen (curettage). Dit wilden we eigenlijk voorkomen in verband met littekenweefsel dat kan ontstaan. Wat moet, dat moet.”

Oersterke man

Ondertussen kreeg Rowena ook nog koorts van de naweeën en het bloedverlies. “Gelukkig heb ik een oersterke man naast mij die ten alle tijden naast mijn zij stond en nog steeds staat”, vervolgt ze. “Het verdriet voor mannen is net zo groot.”

Verwerkingsproces

Het heftigste detail dat Rowena deelt, is misschien wel dat haar kindje in een bakje met ijswater is gelegd. “Zo wordt hij mooi van kleur en kun je er nog in alle rust afscheid van nemen. Dit heeft veel goeds gedaan voor ons verwerkingsproces.”

Liefde

De reden dat Rowena haar verhaal deelt, is omdat ze anderen wil waarschuwen. Ook wil ze inspireren met haar verhaal. “Ik deel dit omdat het alle rationele te buiten gaat en wij de impact van een missed abortion pas ontdekten op het moment dat het zover was. Ik kan je vertellen dat het een golf van emoties is. Pijn, verdriet en toch zo liefdevol omdat het je kindje is en blijft…”

Vier maanden zwanger

Rowena vervolgt: “Vanaf moment één dat je weet dat je zwanger bent staat je leven op z’n kop. Alles draait om de baby. Wij waren al vier maanden op weg. Onderschat het niet, hoe ver je ook bent in de zwangerschap, de verbinding met je kind is gelijk aanwezig. Letterlijk en figuurlijk. Het is en blijft iets magisch hoe wij mensen ons kunnen voortplanten. Daarom kies ik elke dag ook weer voor liefde.”

De tekst gaat verder onder de foto.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

01-06-‘20. Gisteren precies 3 maanden geleden dat wij in het zh waren voor de “bevalling”. Op de verloskundige afdeling waar alle babytjes worden geboren. Onze baby was nog niet vanzelf losgelaten in mijn baarmoeder dus moesten de weeën opgewekt worden d.m.v vaginale medicatie. Half 10 in de ochtend de 1ste ronde, 17:16 werd ons zoontje geboren. Alles zat er al aan. Vingertjes, teentjes, oortjes, oogjes, mondje en overduidelijk een jochie. ☺️💙 Omdat alles nog zo fragil is kwam de placenta niet mee dus moest ik nog om 19:30 naar de OK om de rest te laten verwijderen (curettage). Dit wilde we eigenlijk voorkomen i.v.m littekenweefsel wat kan ontstaan. Wat moet, dat moet. Ondertussen kreeg ik ook nog koorts van de naweeën en het bloedverlies. Gelukkig heb ik een oersterke man naast mij die ten alle tijden naast mijn zij stond en nog steeds staat. Het verdriet voor mannen is net zo groot. We waren om 23:30 thuis… Na de bevalling wordt je kindje in een bakje met ijswater gestopt zodat hij of zij mooi van kleur wordt en je er nog in alle rust afscheid van kan nemen. Dit heeft veel goeds gedaan voor ons verwerkingsproces. Ik deel dit omdat het alle rationele te buiten gaat en wij de impact van een missed abortion pas ontdekte op het moment dat het zover was. Ik kan je vertellen dat het een golf van emoties is. Pijn, verdriet en toch zo liefdevol omdat het je kindje is en blijft… Vanaf moment 1 dat je weet dat je zwanger bent staat je leven op z’n kop. Alles draait om de baby. Wij waren al 4 maanden op weg. Onderschat het niet, hoe ver je ook bent in de zwangerschap, de verbinding met je kind is gelijk aanwezig. Letterlijk en figuurlijk. Het is en blijft iets magisch hoe wij mensen ons kunnen voortplanten. Daarom kies ik elke dag ook weer voor liefde. De magie kunnen zien in de kleinste dingen. De wonderen zijn de wereld nog niet uit. Remember that!💙✨🔮 #love #magic #choices #consciousness #missedabortion #taboedoorbreken #baby

Een bericht gedeeld door ROWENABAIERL.NL (@rowena_baierl) op

‘Heel dankbaar voor dit wondertje’

Rowena Baierl kondigde haar zwangerschap in april aan op social media. “Met veel blijdschap mogen we het eindelijk zeggen. Wij verwachten ons eerste kindje”, schreef ze toen. “Heel dankbaar voor dit wondertje!” Eind november zou ze zijn uitgerekend.

De tekst gaat verder onder foto.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Growing! Zoals de baby met de dag groeit, groeit mijn lichaam en geest mee. Mijn verbinding met de kleine wordt steeds sterker en daarbij mijn mama gevoelens ook. Zoals je weet staat persoonlijke ontwikkeling bij mij hoog in het vaandel en ik voel dat ik in deze fase mijn spirituele groei naar een next level draag. Er is veel verandering gaande en ik ben er content mee. Ook al heb ik nog geen idee wat mijn richting straks zal zijn, ik heb blind vertrouwen in het onverwachtse. Vaak zoeken we in hetgeen wat we al kennen en dat werkt beperkt. Inplaats van denken de controle te hebben en te forceren wat mijn pad zal zijn, flow ik op wat er komt want dat staat onbewust al geschreven..🙏🏽 #pregnant #babybelly #growth #persoonlijkeontwikkeling #mommy2be #zwanger #baby #babylife #awakening

Een bericht gedeeld door ROWENABAIERL.NL (@rowena_baierl) op

Temptation Island VIPS

Rowena deed samen met haar mede-Utopiaan Ruud mee aan Temptation Island VIPS. Hoewel de relatie stand leek te houden ondanks alle beproevingen in het programma, ging het koppel een tijd later toch uit elkaar. “We zijn beide bezig met persoonlijke processen, waarbij we alle tijd en energie momenteel in onszelf willen steken”, liet de brunette destijds weten.

Lees ook
Verdrietig nieuws voor Temptation’s Rowena: ‘Onze baby is gestopt met groeien’

Nieuwe vlam

Ze is dan ook al enige tijd weer gelukkig met haar nieuwe vlam. In juni vorig jaar kondigde Rowena aan de liefde van haar leven gevonden te hebben. Verder laat ze maar weinig los over hem. Waar ze wél veel over loslaat is spirituele zoektocht naar geluk. Haar volgers worden regelmatige getrakteerd op mooie, openhartige en vooral aanmoedigende teksten.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Blijf je verwonderen. 💫 Het leven heeft je zoveel te brengen als je er voor open staat. Ook al verloopt het leven niet zoals je had gehoopt of in gedachte had, er is echt genoeg om voor te leven, om over te lachen, genoeg liefde om te geven en nemen. Je hebt geen keus welke uitdaging het leven je brengt, je hebt wél een keus hoe je met de situatie omgaat. Ik had dingen heel graag anders gezien. Ik zou nu bijna 6 maanden zwanger zijn als alles anders was. Zo is het simpelweg niet. Inplaats dat ik vragen stel als; waarom overkomt mij dit of wat heb ik verkeerd gedaan? Stel ik mezelf uplifting vragen zoals; wat kan ik uit deze situatie halen voor mezelf? Wat levert het mij op? Voor mij is het antwoord een verdiepingsslag op liefde. De onvoorwaardelijke liefde naar mezelf en ook de dingen die ik niet leuk vind aan mezelf want ook dat is deel van mij. Deze situatie heeft mij nog dichter bij mezelf gebracht en alles weer opgeschud zodat ik een nog een beter perspectief krijg van het leven en van wat er nu echt belangrijk is. Dus nogmaals. Jij hebt de regie in handen. Jij kiest! Choose wisely. 🙌🏼❤️ #borghetto #bellaitalia #wisdom #selfgrowth #selflove #vertragen #life #love #consiousness #growth #strenght #selfdevelopment #power #higherself #ego #oneness #enlightenment

Een bericht gedeeld door ROWENABAIERL.NL (@rowena_baierl) op

Bron: VIVA.nl | Beeld: Instagram

Shoppen is altijd een goed idee