Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zet je schrap: ‘Temptation Island VIPS’ is een feit en dit zijn de beelden van het eerste koppel

Zet je schrap: ‘Temptation Island VIPS’ is een feit en dit zijn de beelden van het eerste koppel

Zet je schrap: ‘Temptation Island VIPS’ is een feit en dit zijn de beelden van het eerste koppel

Donderdagavond is het stomend hete seizoen van ‘Temptation Island’ tot een einde gekomen. Maar gelukkig, we hoeven het programma slechts een maandje te missen. Onlangs werd bekendgemaakt dat de presentatoren naar Mexico waren vertrokken voor een gloednieuw seizoen. En dat wordt niet zomaar een nieuwe reeks, maar mét bekende Nederlanders.

Lees ook: Yes! Er komt héél snel een nieuw seizoen van ‘Temptation Island’

‘Temptation Island’ slaat een nieuwe weg in met frisse presentatoren, een ander kanaal waarop het wordt uitgezonden én bekende koppels. Ja, je leest het goed. ‘Temptation Island VIPS’ is namelijk een feit.

Wie is het?

Samen met presentatoren Kaj Gorgels en Yolanthe Sneijder-Cabau hebben de deelnemende koppels en verleiders onlangs hun koffers gepakt naar Mexico. En dit keer gaat het niet alleen om onbekende gezichten. Van het eerste beroemde koppel dat de ultieme relatietest aangaat, zijn de eerste beelden vrijgegeven. Kun jij raden wie het zijn?

‘Temptation Island VIPS’ is vanaf 7 juni te zien op Videoland. Wij kunnen niet wachten!

Bron/beeld: RTL