Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zonder spierballen, mét bril: zo zag ‘Temptation Island’s Alex er vroeger uit

Zonder spierballen, mét bril: zo zag ‘Temptation Island’s Alex er vroeger uit

Zonder spierballen, mét bril: zo zag ‘Temptation Island’s Alex er vroeger uit

Het is misschien wel de meest spraakmakende figuur uit de afgelopen (en het huidige) vier seizoen Temptation Island: verleider Alex Maas. De volgetatoeëerde spierbundel met de ‘Hollywood White’ gebleekte glimlach brengt menig vrouwenhart (maar vooral dat van Rosanna) op hol, maar er was een tijd waarvan we ons kunnen voorstellen vrouwen minder last hadden van weke knieën wanneer Alex voorbijkwam…

Lees ook
Zien: Temptations Fabiola deed blijkbaar ooit mee aan het Junior Songfestival

Speurneus Michella Kox

Inmiddels is bekend dat geen enkele Temptation-deelnemer veilig is voor speurneus Michella Kox. Zij heeft er zo’n beetje haar levensmissie van gemaakt om zoveel mogelijk dirt over de kandidaten naar boven probeert te halen en was dan ook niet voor niets betrokken bij Temptation Talk van het afgelopen seizoen. Ditmaal richtte Michella haar pijlen op Alex, die momenteel in Temptation Island Vips voor de tweede maal Rosanna om zijn vinger probeert te winden.

On-her-ken-baar

Op haar Facebookpagina plaatste ‘Inspector Kox’ een foto van Alex als jong broekie van, pak ‘m beet… twaalf jaar oud was. En het woord ‘onherkenbaar’ is daarbij een understatement. We moesten wel twee keer (Wat?! Twintig keer) kijken voor we geloofden dat het iele, bebrilde ventje op de foto toch echt ‘Hulk’ Alex was. Wat een gigantisch effect de sportschool en een paar lenzen al niet kunnen hebben, he?

Lees ook
Is that really you? Zo zag Temptations Niels er vroeger uit

Alex nu:

Alex toen:

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Facebook