Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Nikkie de Jager wint Televizier-Ster voor beste presentatrice: ‘Holy hell, ik ben ben even helemaal de weg kwijt’

Nikkie de Jager wint Televizier-Ster voor beste presentatrice: ‘Holy hell, ik ben ben even helemaal de weg kwijt’

Nikkie de Jager wint Televizier-Ster voor beste presentatrice: ‘Holy hell, ik ben ben even helemaal de weg kwijt’

Gisteravond was het zover: het 56e Televizier-Ring Gala 2021. Een spectaculaire avond waarbij Nikkie de Jager, maar ook Linda Hakeboom en Elise Schaap een felbegeerde award mochten ontvangen. Twee miljoen kijkers keken naar de awardshow.

Nikkie Tutorials beste presentatrice

In het Koninklijk Theater Carré in Amsterdam werden de prijzen uitgereikt. Niemand minder dan Nikkie de Jager, ook wel bekend als beauty-guru Nikkie Tutorials, won de Televizier-Ster voor beste presentatrice vanwege haar presentatie kunsten tijdens het Eurovisie Songfestival. Nikkie was behoorlijk overrompeld toen haar naam genoemd werd.”Holy hell, ik ben even helemaal de weg kwijt,” zegt ze tegen het publiek. Nikkie had nog maar weinig ervaring met presenteren, maar zette een ijzersterke presentatie neer tijdens het festival, wat haar een award opleverde. “Na een keer een jaar effe gewerkt te hebben”, zegt ze lachend. Marieke Elsinga en Hélène Hendriks zagen helaas de prijs aan hun neus voorbijgaan. “Meid, we hebben alledrie gewonnen”, zo eindigt Nikkie haar bedank-speech.

Linda Hakeboom won de Televizier-Ster voor beste online videoserie voor haar openhartige documentaire Linda’s kankerverhaal. Linda heeft borstkanker en filmde het hele ziekenhuisproces voor LINDA. Tijdens haar emotionele speech kreeg ze een staande ovatie. “Ziek zijn is niet pretty, maar hoort bij het leven”, zei Linda in haar speech. Ze droeg vervolgens haar prijs op aan iedereen die ziek is.

De kinderen van Ruinerwold

De veelbesproken documentaire De kinderen van Ruinerwold werd door kijkers bestempeld als het beste programma van 2020 en won de Gouden Televizier-Ring. De vierdelige documentaire van Jessica Villerius gaat over het ‘spookgezin’ van Gerrit Jan van D. in het dorpje Ruinerwold. Voor het eerst wint een documentaire deze publieksprijs. “Mij zegt het persoonlijk dat deze mensen zijn gehoord en gezien, dat is voor mij het allerbelangrijkste. Dat is waarom ik televisie maak; ik wil mensen een stem en gezicht geven”, vertelde Villerius in haar speech.

Verder nam Elise Schaap de Televizier-Ster voor beste actrice of acteur in ontvangst en Snollebollekes-zanger Rob Kemps won de Televizier-Ster Talent award. André van Duin won de Televizier-Ster voor beste presentator, maar was helaas zelf niet in Carré om de prijs te ontvangen.

Het was een avond vol glitter en glamour. Een paar van de mooiste looks op de rode loper zie je hieronder:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Televizier (@televizier)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Televizier (@televizier)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door AVROTROS (@omroep.avrotros)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kalvijn (@kalvijn)

Bron: NU.nl | Beeld: BrunoPress