Je bent hier: Home > Celebs > Teleurstellende kijkcijfers voor finale Dancing on Ice

Teleurstellende kijkcijfers voor finale Dancing on Ice

Celebs
Teleurstellende kijkcijfers voor finale Dancing on Ice

Na wekenlang ploeteren op het ijs mag één BN’er zich eindelijk de grote winnaar van het Dancing on Ice noemen. Jammer genoeg was het programma geen grote winnaar als het gaat om kijkcijfers.

De kampioen van het programma is… Tommie Christiaan! De acteur en musicalster was samen met danspartner Klabera ijzersterk en waren daardoor beter dan finalisten Juvat Westendorp, Elske DeWall én Donny Roelvink.

Teruglopende kijkcijfers

De kijkcijfers zijn teleurstellend voor SBS 6. De finale van het programma is gisteren door slechts 447.000 mensen bekeken. Ze eindigen daarmee op de 24e plek in de lijst van best bekeken programma’s van de dag. De zender had ongetwijfeld op meer kijkers gehoopt met de revival van de ijsdansshow, waar ze jaren geleden wekelijks met gemak meer dan een miljoen kijkers binnenhaalden.

Geblesseerd

Wat een geluk dat Tommie nog zó goed kon dansen. Hij kwam er deze week namelijk achter dat er een naald in zijn teen zat, ouch! Na 2,5 uur snijden en trekken aan zijn teen is hij toch maar naar de chirurgisch gegaan om hem te laten verwijderen. Op Instagram deelde hij dat hij ‘er alles, maar dan ook alles aan gaat doen om zaterdag gewoon op het ijs te staan en de finale van Dancing On Ice te kunnen meemaken.’ Dat is de musicalster goed gelukt en trots mocht hij gisteravond de prijs in ontvangst nemen.

View this post on Instagram

Zaterdag schoot er een 'splinter' in mn voet. Beetje pijn wel maar d8, met een beetje weken en pulken komt die er vanzelf wel uit. Gisteren 4 uur geschaatst met een paar flinke pijnscheuten. Toch maar even naar de huisarts vanochtend. Ze verwijst me door om toch even een foto te laten maken. Zit er een naald van 3 cm in mijn grote teen 😳 na 2.5 uur snijden en trekken in mijn teen naar de ok gegaan om hem chirurgisch te laten verwijderen. Ik ga er alles, maar dan ook alles aan doen om zaterdag gewoon op het ijs te staan en de finale van Dancing On Ice te kunnen meemaken. We zijn zo ver gekomen en ik ga me niet de competitie uit laten gooien door een $*&#% naald!! Hopen dat de 5 hechtingen niet te veel gaan zwellen en pijn gaan doen. Fingers crossed 🤞

A post shared by Tommie Christiaan (@tommiechris) on

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Superguide | Beeld: Pixabay

Shoppen is altijd een goed idee