Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Té lief: Max Verstappen ging op kraambezoek bij pasgeboren neefje Lio

Té lief: Max Verstappen ging op kraambezoek bij pasgeboren neefje Lio

Té lief: Max Verstappen ging op kraambezoek bij pasgeboren neefje Lio

Dat Max Verstappen (24) nog flink moet bijkomen van zijn Formule 1-seizoen, snappen we maar al te goed. De nieuwe wereldkampioen heeft nu eindelijk tijd voor familie en is op kraambezoek geweest bij zijn zusje Victoria (22) en haar pasgeboren zoontje Lio. Victoria deelde een foto van het lieve moment op haar Instagram.

Family time

De 22-jarige Victoria Verstappen beviel in december 2020 al van haar eerste kindje: Luka. Die werd op 7 december 2020 geboren. Bijzonder, want precies een jaar later (minus één dag) werd hij grote broer van de kleine spruit Lio. Lio werd namelijk op 6 december 2021 geboren. Victoria en haar vriend Tom Heuts zijn helemaal in de wolken met hun kleine gezinnetje én hun nieuwste aanwinst.

Victoria deelde gisteren een lieve foto van haar familie, samen met Max, ouders Sophie en ‘Opa Jos’ én (obviously) haar pasgeboren tweede kindje Lio. Max heeft als trotse oom neefje Lio in zijn armen. “Familiy time”, schrijft Victoria onder de post. Schattig – zo’n mooi familiemoment moet natuurlijk gedeeld worden!

Tekst gaat verder onder de foto.

Lees ook
Ali B maakt meest ongemakkelijke rap ooit: ‘Max Verstappen en zijn team konden het waarderen’

Bijgedragen aan succes

Vanwege Lio’s geboorte kon Victoria niet aanwezig zijn bij Max’ beslissende race in Abu Dhabi. Moeder Sophie bleef ook thuis om haar dochter bij te staan. Hierover zei Max later: “Natuurlijk is het jammer dat ze er niet bij konden zijn, omdat zowel mijn moeder als mijn zus veel hebben bijgedragen aan dit succes. Ja, ik ben altijd op pad geweest met mijn vader, maar zonder deze vrouwen had ik dit niet kunnen doen. Zij zijn goud waard.”

Wereldkampioen 2021

Het beloofde een spannende wedstrijd te worden tussen Max Verstappen en Lewis Hamilton in Abu Dhabi. Hamilton nam de hele race lang de leiding, maar in de laatste ronde kreeg Max de kans om hem in te halen. Hij finishte als eerste, werd wereldkampioen en schreef hiermee geschiedenis. Max was zichtbaar geëmotioneerd na zijn overwinning en bedankte zijn Red Bull-team die hem door de wedstrijd heen sleepte. “Ik hou van hen ik hoop dat ik dat ik de komende 10, 15 jaar met hen dit werk kan blijven doen.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: ANP, Instagram | Beeld: Brunopress