Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zó zoet: zoon Kim Feenstra blijkt een écht lachebekje op gloednieuwe foto

Zó zoet: zoon Kim Feenstra blijkt een écht lachebekje op gloednieuwe foto

Zó zoet: zoon Kim Feenstra blijkt een écht lachebekje op gloednieuwe foto

Onlangs deelde Kim Feenstra (35) voor het eerst een foto waarop het gezichtje van haar zoon te zien was. Nu doet ze het dunnetjes over, maar brengt de trotse moeder weer een ander deel van zijn koppie in beeld. En duidelijk moge zijn dat ze te maken heeft met een echt lachebekje. 

Happy kid

Hoewel Kim haar zoontje nog nooit helemaal zichtbaar in beeld heeft gebracht, lijkt het model wel steeds meer van de kleine Brooklyn te laten zien. Op Instagram deelt ze nu dan ook een zoete foto, waarop zijn lach duidelijk zichtbaar is. “Mama is een gabber, dus Brooklyn heeft een Thunderdome slabber”, schrijft het model bij het kiekje. “Smakelijk eten, hak hak hak!”

Zoon Kim Feenstra

Hoewel we weer niet veel opvangen van de kleine Brooklyn, zien we wel zijn schattige, guitige lachje. Wat een lief ventje is het toch ook! Ook volgers sluiten zich helemaal aan bij de opvoeding van Kim. “Learn them young”, reageert presentatrice Tess Milne. Een andere volger merkt op: “Té cute dit! Met de paplepel ingegoten!” Ook is nog te lezen: “Juist, gabber geef je door in hart en nieren!”

De tekst gaat verder onder de foto.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kim Feenstra (@k2im)

Buiten beeld

Vlak voor de komst van Brooklyn liet Kim weten niet veel van haar zoontje te gaan delen. “Zeker het eerste jaar niet”, aldus het topmodel. “De baby is dan nog zo precious.” Ze zei toen van plan te zijn hooguit ‘een handje, voetje of wat haartjes’ in beeld te gaan brengen. Op een eerlijke en realistische foto van de kraamtijd waren dan ook alleen de beentjes van het jochie te zien.

Lees ook
Eindelijk meer in beeld: Kim Feenstra deelt eerste foto van gezichtje zoon Brooklyn

Gezin Kim Feenstra

Eind mei liet Kim weten in verwachting te zijn na een moeizame periode, waarin ze onthulde niet natuurlijk zwanger te kunnen worden. Die bekendmaking deed ze op een mooie en bijzondere manier via Instagram. Aan het einde van een zwart-witvideo met romantische opnames van haar en haar vriend is te zien hoe het Kim met een babybuikje in het ziekenhuis ligt voor een echo. Feenstra en de 38-jarige Tailor hebben sinds 2016 een relatie. Hun liefde werd op 16 oktober 2020 bekroond met de komst van een zoon, Brooklyn Baby Tailor.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kim Feenstra (@k2im)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kim Feenstra (@k2im)

Bron: VIVA | Beeld: Brunopress, Instagram