Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Heeft Taylor Swift al een nieuwe vriend?

Heeft Taylor Swift al een nieuwe vriend?

Heeft Taylor Swift al een nieuwe vriend?

Taylor Swift en Tom Hiddleston zijn al zoenend gespot, en dit slechts een paar weken na haar breuk met Calvin Harris. Het duo zelf heeft nog geen verklaring gegeven, maar de krant The Sun heeft een aantal foto’s gepubliceerd waar de romance tussen Taylor en Tom duidelijk zichtbaar is.

The Sun schrijft dat de foto’s genomen werden op een strand in Rhode Island. De twee hebben het duidelijk erg gezellig samen en werden al zoenend en al knuffelend gefotografeerd. Ze zagen eruit als een jong verliefd stel!


Het duo heeft elkaar leren kennen op de afterparty van het Met Gala. Taylor Swift en Tom Hiddleston hebben samen de dansvloer onveilig gemaakt. Dit op het nu zeer toepasselijke nummer Crazy In Love van Beyoncé.


Het nieuws komt er ongeveer veertien dagen na de breuk tussen Taylor en Calvin Harris. Zo zou hij haar gedumpt hebben, maar zijn de twee toch als vrienden uit elkaar gegaan. Volgens een bron was de zangeres redelijk aangedaan door hun break-up. De twee waren ongeveer vijftien maanden een koppel.

Natuurlijk blijft het voorlopig bij geruchten. Het belangrijkste is uiteraard dat Taylor Swift gelukkig is. Calvin en zij hebben hun breuk erg volwassen aangepakt, en hopelijk kunnen ze hun vriendschap toch nog aanhouden.

Bron: Flair België, Sandie Stroobants

Lees ook: